Türk turizmi İzmir'de masaya yatırılıyor

Travel Turkey İzmir Fuar ve Konferansı, yerli ve yabancı turizm profesyonellerini İzmir’de biraraya getirecek. Fuarla birlikte gerçekleşecek konferans, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) tarafından organize ediliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Türk turizmi İzmir'de masaya yatırılıyor
2013 Yılı Turizminin Değerlendirileceği ve 2014 yılı beklentilerinin konuşulacağı konferans, 5 Aralık perşembe günü düzenlenecek. Konferans, İzmir Uluslararası Fuar alanı 1/B no’lu holde gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü İrfan Önal, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Diana Travel Burak Tonbul, Sun Express Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, FTI Meeting Point Turkey CEO Ahmet Pandır, MEDİASA Media Group Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan’nın katılımlarıyla gerçekleşecek konferans da, “2013 Türkiye Turizmi Değerlendirmesi ve 2014 Turizm Beklentileri Turizm Zirvesi” konusu tartışılacak.

6 Aralık cuma tarihinde sadece tur operatörleri, seyahat acentaları ve basın mensuplarına açık olarak organize edilecek Selanik, Hırvatistanve Yunanistan sunumları ise dikkat çekecek. Bu yıl Bosna Hersek, Karadağ, Sırbistan ve Balkanlar’da çeşitli otel,  turistik tesislerin kapsamlı tanıtım ve turizm olanakları sunumları da olacak.
Ayrıca Devim Turizm Balkanlar Destinasyonu tarafından düzenlenecek tanıtım &kokteyl organizasyona renk katacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.