TurizmPark'la, İstanbul Camileri turu...

TurizmPark, Ramazan ayında İstanbul’a başka bir gözle bakmak, kültür ile inancın buluşmasını izlemek için İstanbul Camiler Turu düzenliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TurizmPark'la, İstanbul Camileri turu...

İslam dünyasının önemli mekânları, inancın ve ibadetin simgesi camilere yakından bakmak, tarih ve kültürü bir arada görmek ister misiniz? TurizmPark uzman rehberleri sizin için iftar yemeğini de içeren harika bir tur hazırladı. Haydi gelin, bu tarih ve inanç buluşmasına katılın!

Eyüp Sultan Camii’nden, Hırka-i Şerif’e Tüm Camiler Sizi Bekliyor!

İstanbul’un tüm önemli camilerini bulabileceğiniz İstanbul Camiler Turu’na;  Mekke, Medine ve Kudüs`ten sonra İslam âleminin en mukaddes mekânlarından Eyüp Sultan Camii ve Eyüp Sultan Türbesi ile ismini Hz. Muhammed’in (S.A.V) Veysel Karani’ye hediye ettiği Hırka-ı Şerif’ten alan Hırka-ı Şerif Camii ziyareti ile başlanıyor.  Piyer Loti’de fotoğraf molası verilmesinin ardından ise, Fatih Sultan Mehmed tarafından yaptırılan Fatih Camii, Yavuz Selim Camii ve Süleymaniye Camii ziyaret edilerek Sultanahmet’e geçiliyor.

İstanbul Camiler Turu, Harika Bir İftar Yemeği ile Son Buluyor!

17.Yüzyılın iki önemli eserinden biri olan Sultanahmet Camii ziyaretinden sonra Sultanahmet Alanı ve ramazan etkinlikleri uzman rehberler eşliğinde gezilmeye devam ediyor. Gezide son olarak muhteşem deniz manzaralı Rumeli Restoran’da iftar yemeği veriliyor.

27-28 Temmuz ve 3-4 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek tur ile hem tarih hem İslam dünyasına dair birçok bilgi alacak, İstanbul’a başka bir gözle bakacaksınız. İletişim için:  444 1 719


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.