Turizm Türkiye'nin borçlarının tamamını ödeyebilir

Dünyada hiçbir milletin Türkler kadar turizme yatkın olmadığını söyleyen duayen turizmci Hüseyin Baraner, "Biz turizm sektörü olarak ülkemizin bütün yurtdışı borçlarını ödeyecek güce sahibiz" dedi.

10/06/2018 23:57
Turizm Türkiye'nin borçlarının tamamını ödeyebilir

Turizm sektörünün bunu başarabilmesi için gerekli olan 5 talebi de sıralayan Baraner, "Talebimiz sadece 5 yıldızlı demokrasi, 5 yıldızlı adalet, 5 yıldızlı özgürlük, 5 yıldızlı eğitim ve 5 yıldızlı huzur" dedi. 

"Bunlar sözde değil özde gerçekleşirse, turizm sektörü bir 'Halk Sanayisi'ne dönüşür ve hepimizi şaşırtacak başarıya ve verimliliğe ulaşır" diyen duayen turizmci Hüseyin Baraner, Türkiye’nin geleceğinin turizmde olduğunu vurguladı.

Turizm insanların yaşam sevinci kaynağı olacak

"Sanat, kültür, gastronomi, spor turizmi ile tüm atıl duran yapılar, işletmeler harekete geçecek, para kazanır duruma gelecek" diyen Baraner, "Aynı Toscana, Andaluzya, Bretanya modelinde olduğu gibi, bizim her yerden ve her anlamda daha zengin, merhametli, hoşgörülü, misafirperver Anadolu’muzun her köşesinde küçük ve orta boyutlu otantik işletmeler, büyük bir verimlilik gerdanı oluşturacaktır.

Böylece, herkesin kazandığı bir turizm hareketi gerçekleşmiş olacak. Turizm, kazanan insanların yaşam sevinci kaynağı olmaya devam edecek onların gelecek korkularını alacak" diye konuştu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.