Turizmin kalbi İzmir’de atıyor

Türkiye’nin önde gelen turizm organizasyonları arasında yer alan Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı, bugün başladı. Yerli ve yabancı katılımcıların ilgi merkezi olan fuarda, Turizm Aktüel, kendi standında okuyucularıyla da bir araya gelecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizmin kalbi İzmir’de atıyor
20 ülkeden 600’ün üzerinde firma yer alıyor
Travel Turkey İzmir 2011 Turizm Fuar ve Konferansı, bu yıl beşinci kez konuklarını ağırlıyor.  İZFAŞ, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ve Hannover-Messe International İstanbul işbirliği ile organize edilecek fuar,  İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda gerçekleşiyor. Travel Turkey, dünyanın ve Türkiye’nin farklı destinasyonlarından turizm profesyonellerini ağırlayacak. Çin, Endonezya, Fransa ve Slovenya,  İlk Kez Travel Turkey İzmir Fuarı’nda partner ülke Hollanda.

‘En İyi Stand’ ödüllendirilecek
Yunanistan’ın ‘Onur Konuğu Ülke’, ‘Kütahya’nın Partner İl’ olduğu Travel Turkey İzmir Fuarı’na 20’ye yakın ülkeden, 600’ün üzerinde firmanın katılacağı tahmin ediliyor. Travel Turkey İzmir’de; Hollanda ve Yunanistan’ın yanı sıra Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Çin, Endonezya, Etyopya, Fransa, Hırvatistan, Hindistan, İngiltere, KKTC, Kosova, Malezya, Slovenya, Tunus, Ürdün ve Yunan Adaları (Samos, Midilli, Mykonos, Kos ve Sakız) yer alacak.
Daimi Havayolu Sponsoru THY iş birliğiyle Endonezya, Hırvatistan, Hindistan, İrlanda, İsveç, Japonya, Karadağ, Rusya, Singapur, Slovenya ve Ukrayna’dan tur operatörleri, seyahat acentaları ile turizm basınından oluşan yaklaşık 70 kişilik bir satın alma heyeti ‘Hosted Buyer Programı’ ile fuara davet edildi. Travel Turkey İzmir ‘Stant Ödülleri Yarışması’ ise fuar renklenecek. Fuar süresince organize edilecek Matchmaking Aktiviteleri, Aizonai Antik Kent Sergisi, Folklörik Bebekler Sergisi, ülke-ilçe sunumları ve paneller ile Travel Turkey İzmir son derece etkin iş bir platformu haline gelmesi hedefleniyor.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.