Turizmcilerin yılbaşı için B planı...

Avrupa'da yoğun kar yağışı nedeniyle havaalanlarının kapanması ve ulaşımın olumsuz etkilenmesi üzerine yılbaşı turlarına gidecek olanları telaş sardı. Turizmciler de meterolojiden gelecek haberlere odaklanırken B planları üzerinde düşünmeye başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizmcilerin yılbaşı için B planı...

Uzun yılbaşı tatiline çıkacak olanların turlara bu hafta sonundan itibaren başlayacak olması üzerine turizmciler gelebilecek olası kötü haberlere karşı B planlarını yurtiçi ve sıcak ülkelere göre yaptı.

 

TURLAR DOLMADI

 
Bazı acenteler yurtdışında havaalanlarının kapanması halinde yurt içinde Antalya, Bodrum, bazıları ise vizesiz gidilen Tunus, Fas gibi sıcak ülkeleri gündemine aldı. Anı Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Remala Abetyan, geçen haftadan itibaren durgunluk yaşadıklarını söyleyerek "Normal şartlarda yılbaşı döneminde bu şehirlere talep olurdu. Bir durgunluk söz konusu. Hava koşulları da insanları tedirgin ediyor. Şimdilik bir iptal olmadı. Ancak herhangi bir iptal halinde misafirlerimize Fas, Tunus gibi sıcak ülkeleri teklif edebiliriz" dedi. Jolly Tur Yurtdışı Turlar Müdürü Tolga Tekin ise "Uzun turlar 26 Aralık'tan itibaren turlara başlıyor. Radikal bir durum olursa yurtiçi alternatifi sunarız" dedi. (Sabah)

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.