Turizmcilerin Saklıkent çıkartması...

Tourismania Organisations Club’un 8’ncisini düzenlediği “Geleneksel Saklıkent Gezisi’nde yaklaşık 150 turizmci bir araya geldi. Kar keyfini yaşayan turizmciler, bol bol eğlenip stres attı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizmcilerin Saklıkent çıkartması...
Emel Evcin - Turizlm Aktüel / ANTALYA

Kış turizmin gözdesi Saklıkent’te, yaklaşık 150 turizmci bir araya geldi. Tourismania Organisations Club’un 8’ncisini düzenlediği “Geleneksel Saklıkent Gezisi’nde” buluşan genç turizmciler gönüllerince eğlendi.



Akdeniz Üniversitesi Seyahat İsletmeciliği öğrencilerinin 9’u tarafından 2003 yılında kurulan organizasyon, bugüne kadar birçok ilki de gerçekleştirdi. Yıl içerinde başarı ile gerçekleştirdikleri futbol turnuvası ve diğer başarılı organizasyonlara bir yenisini daha ekleyen Tourismania  Organisations Club’un kurucuları Ferhat Şenaydın, Levent Ceribaşı, Hakan Onbaşıoğlu ve Orhan Çelebi  yaz sezonu öncesinde turizmcilere aileleri ile birlikte keyifli bir gün yaşattı.



Kar keyfini yaşayan turizmciler daha sonra mangalın başına geçerek kendi yiyeceklerini kendileri hazırladı. Şubat ayında doğanların doğum gününün de unutulmadığı gezide yeni yaşlarını kutlayan genç turizmciler pasta kesti. Bol bol eğlenip stres atan turizmciler başka organizasyonlar buluşmak üzere sözleşerek ayrıldı. 



 
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.