Turizmciler İzmir’de buluşacak

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçileri İzmir’de buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı ve Kongresi, bu yıl 6 – 8 Aralık 2018 arasında düzenlenecek.

19/11/2018 11:00
Turizmciler İzmir’de buluşacak

12'nci Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ortaklığıyla, Fuar İzmir’de gerçekleşecek.

Sektörün tüm bileşenlerinin buluşma noktası olacak organizasyonda dünyanın her noktasından İzmir’e gelecek profesyonellerle yapılacak ikili görüşmeler sayesinde fuar 2019 turizmine katkı sağlayacak.

PARTNER ÜLKE MAKEDONYA

2017 yılında 36 ülkeden katılımcının yer aldığı, 63 ülkeden ziyaretçinin geldiği Travel Turkey İzmir Fuarı’nda Makedonya, partner ülke olarak yer alacak. Türk vatandaşlarının sıkça tercih ettiği yurtdışı duraklarından olan Makedonya, yapacağı etkinliklerle Türk turistlerin tercihi olmaya devam etmeyi hedefleyecek.

Travel Turkey İzmir Fuarı’nın bu yıl Partner İli ise, Diyarbakır olacak. Doğu ve batının birleşeceği buluşmada Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu illeri arasında öne çıkan Diyarbakır, dokuz bin yıllık tarihini ziyaretçilerle paylaşacak. Tarih turizminin önemli bileşenleri arasında yer alan Diyarbakır kentini simgeleyen yapı ve kültürel varlıkların canlandırması Travel Turkey İzmir ziyaretçilerini karşılayacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.