Turizm sektörü profesyonelleri İstanbul Okan Üniversitesi’nde buluştu

İstanbul Okan Üniversitesi’nde düzenlenen Turizm Paneli, sektör profesyonelleriyle turizm bölümü öğrencilerini buluşturdu.

19/12/2018 13:05
Turizm sektörü profesyonelleri İstanbul Okan Üniversitesi’nde buluştu

17 Aralık Pazartesi günü düzenlenen ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğretim üyesi Dr. Demet Tüzünkan moderatörlüğünde gerçekleşen panelde; Turizm Sektöründe 2018 Yılı Değerlendirmesi yapılarak, 2019 Yılına Bakış ve Yeni Trendler konuları ele alındı.

Panele konuşmacı olarak katılan Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Genel Sekreteri Burçak Atak, konaklama ve otelcilik alanında bilgi ve tecrübelerini aktarırken; Turizm profesyoneli Orhan Genceli, sektörü yiyecek-içecek ve ağırlama trendleri kapsamında ele aldı. MICE organizasyonlarında uzman turizmci Ali Koçak ise, turizm sektöründe acentacılık faaliyetleri hakkında öğrencilerle bilgi alışverişinde bulundu.

Panele konuşmacı olarak katılan Turizm Aktüel Dergisi Koordinatörü Hakan Metin, turizm haberciliği konusunda bilgiler verdi. Panelin kapanış konuşmasını ise, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volkan Altıntaş yaptı. Altıntaş, turizm sektöründe eğitimli istihdamının önemini vurguladı. Panelin sonunda konuşmacılara, İstanbul Okan Üniversitesi tarafından Darüşşafaka Bağış Sertifikası takdim edildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.