Turizm sektörü, İzmir'de buluşuyor

İzmir, turizmcilerin büyük buluşmasına hazırlanıyor. 5 – 8 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Travel Turkey İzmir turizm profesyonellerini İzmir’de buluşturacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm sektörü, İzmir'de buluşuyor
İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve Hannover FairsTurkey Fuarcılık A.Ş.işbirliğiyle İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda organize edilecek fuarda,20’ye yakın ülkeden, 60’dan fazla ilden, 850’yi aşkın firma yer alacak.

2014 sezonuna ilişkin bağlantıların kurulacağı Travel Turkey İzmir – 7’inci Turizm Fuar & Konferansı’na Çanakkalepartner il, Mısır partner ülke olarak katılıyor.

Özellikle uluslararası ziyaretçilerin büyük ilgi göstermesi beklenen Travel Turkey İzmir’de, Türkiye’nin turizm zenginlikleri, farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapan son tüketicilere tanıtılacak. Fuar her yıl olduğu gibi bu yıl da çevre ülkelerden çok sayıda satın alıcıya ev sahipliği yapacak.

Travel Turkey İzmir, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO),T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor.

Travel Turkey İzmir 2013’de Türk Hava Yolları havayolu sponsorları, Fuar Anemon Hotels konaklama ana sponsoru, Hürriyet Gazetesi basın sponsoru, PowerGroup radyo iletişim sponsoru, World Travel Channel ve Karadeniz Tv medya sponsoru, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti açılış töreni sponsoru olarak yer alacak.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.