Turizm sektörü büyümeye devam ederek ekonomiye daha fazla katkı sağlayacak

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) ev sahipliğinde düzenlenen TİM 31. Genel Kurul ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’ne katılan TTYD Başkanı Narin, “2024 yılında da turizm sektörünün büyümeye devam ederek ekonomiye daha fazla katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

10/06/2024 13:34
Turizm sektörü büyümeye devam ederek ekonomiye daha fazla katkı sağlayacak

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) ev sahipliğinde düzenlenen TİM 31. Genel Kurul ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, TİM Başkanı Mustafa Gültepe ve çok sayıda katılımcı iştirak etti. Hizmet ihracatında ödül alan ilk 10 firma ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ticaret Bakanı Bolat ve TİM Başkanı Gültepe verdi.

Hizmet ihracatında TTYD Üyesi Ayhan Bektaş Odeon Tours, TTYD yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Nane Pegasus, TTYD Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erdoğan TAV Havalimanları ve TTYD Üyesi Uğur Cengiz İGA Havalimanı İşletmesi adına ödüllerini aldı.

Ödül törenine katılan TTYD Başkanı Narin, “TTYD olarak sektörümüzü geliştiren ve ülkemizin ekonomisine katkıda bulunan üyelerimizi kutluyoruz. 2024 yılında da turizm sektörünün büyümeye devam ederek ekonomiye daha fazla katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.