'Bilgi'li turizm öğrencileri sektör liderlerine proje sunacak

İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri, sektörün liderlerine proje sunumu yapacak.

24/05/2018 14:52
'Bilgi'li turizm öğrencileri sektör liderlerine proje sunacak

Final projelerini 5 yıldızlı otellerin yetkililerine sunacak öğrenciler, henüz mezun olmadan iş deneyimi elde etmiş olacaklar. İstanbul Bilgi Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri “Revenue Management” (Getiri Yönetimi) dersinin final projesini, 5 yıldızlı otellerin “Revenue Management” yetkililerine sunacak. Etkinlik, Bilgi santralistanbul Kampüsü’nde 25 Mayıs Cuma günü düzenlenecek.

6 gruba ayrılan öğrenciler, Levent’te yeni açılacak 5 yıldızlı bir otelde Revenue Manager olarak işe başladığı varsayılan ve rakip analizi, fiyat yapısı, bütçe gibi detayların bulunduğu projeler hazırladı.

Öğrencilerin proje değerlendirmesini FourSeasons Hotels and Resorts Getiri Yönetimi Direktörü Sinem İşeri, Mövenpick Hotel İstanbul Getiri Yönetimi Grup Direktörü Zeynep Adıgüzel, Raffles İstanbul Hotel Getiri Yönetimi Direktörü Muhlise Özmeriç, Le Meridien İstanbul Hotel Getiri Yönetimi Direktörü Arda Tabak, HyattCentric Hotel Getiri&Rezervasyon ve E-ticaret Müdürü Tolga Aral’dan oluşan jüri yapacak. Etkinliği, 100’ü aşkın turizm ve otelcilik sektörü yöneticisi ise, izleyici olarak takip edecek.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.