Turizm öğrencileri ile insan kaynakları ve otel yöneticilerini buluşturan etkinlik

15 Mart’ta G-Rotana otelde en iyi turizm okullarının, TÜROB 50.yıl Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zeytinburnu Mehmet İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şişli Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ile insan kaynakları ve otel yöneticileri bir araya geldi.

16/03/2023 13:05
Turizm öğrencileri ile insan kaynakları ve otel yöneticilerini buluşturan etkinlik

Her sene otellerin öğrencilerle buluştuğu, staj ve kariyer fırsatların görüşüldüğü etkinliklere, bu yıl G-Hospitality by Mar-Yapı klasiklerin dışında bir etkinliğe imza attı.  15 Mart’ta G-Rotana otelde en iyi turizm okullarının, TÜROB 50.yıl Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zeytinburnu Mehmet İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şişli Meslek Yüksekokulu, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileri ile insan kaynakları ve otel yöneticileri bir araya geldi.

Ezberleri bozan etkinlikte okulların kendi içinde kaynaşmasının yanı sıra öğrencilere Eğitim ve Gelişim departmanın G-Akademi programı paylaşıldı. Staj süreleri boyunca G-Akademi sayesinde öğrenciler titizlikle takip edilip, staj dosyaları kayıt altına alınır.

“Çalışanlarımıza verdiğimiz değer, misafirlerimize yansıttığımız yüzümüzdür"

Gelecek dönemlerde devam etmeleri durumunda grubun diğer otellerin de görev alması sağlanarak yeni tecrübeler elde edilmesi planlanır. Böylelikle mezun olduklarında okul ve sektör iş birliği ile hem kendi markalarına hem turizme donanımlı ve kalifiyeli personel kazandırma sorununa çözüm sağlanmaktadır.

Grup Otelleri İnsan Kaynakları Direktörü Fatih Baycan; “Çalışanlarımıza verdiğimiz değer, misafirlerimize yansıttığımız yüzümüzdür. Felsefesi ile pozisyon ve departman ayırt etmeksizin her çalışanın gelişimi, mutluluğu ve huzurlu bir çalışma ortamı için en hassas özeni içtenlikte göstermeye gayret ediyoruz” ifadesinde bulundu.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.