Turizm imarlı arsa 147 Milyon Lira’ya icradan satılık

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İzmir’in çeşme ilçesinde denize sıfır olan 127 bin 897 metrekarelik konut ve turizm imar durumlu arazinin icra yoluyla satışa çıkarıldığını duyurdu.

10/04/2021 20:01
Turizm imarlı arsa 147 Milyon Lira’ya icradan satılık

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İzmir ‘in Çeşme ilçesi Alaçatı Bucağı Çiftlik azmağı mevkiinde bulunan arsa vasıflı 127 bin 897 merekarelik arsa vasfındaki taşınmazı icra yoluyla satılığa çıkardı.

Denize sıfır olan taşınmazın İzale-i Şuyu (miras yolu ile kalan taşınmaz üzerinde mirasçılar arasında yaşanan anlaşmazlık) davası nedeniyle satılacağı belirtilen metinde, arazinin tapu kaydında Kaplan akalın ve hissedarlarının seviyen zilyetindedir ile Şakir Lütfi Koparal’ın zilyetinde (hakimiyetinde) olduğu ifadelerine yer verildi.

Doğal sit- sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanında kalan arsanın imar durumunun konut ve turizm olduğu belirtildi. Açık artırma gerçekleştirilecek ihalede denize sıfır olan arazi için belirlenen satış bedeli ise 147 milyon 81 bin lira olarak belirlendi. İhalenin 29 Nisan Perşembe günü saat 14.00’te arasında Çeşme Belediyesi Çakabey Kültür Merkezi’nde gerçekleşeceği duyuruldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.