Turizm Eğitiminde Farklı Bir Ses: İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi

Türk Turizminin incisi İzmir’in farklı sesi İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği tezli ve tezsiz yüksek lisans programlarına bu yıl ilk defa öğrenci kabul edilecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm Eğitiminde Farklı Bir Ses: İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi

Türkçe ve İngilizce yüksek lisans programları ile turizm sektörünün ihtiyacı olan kalifiye personel ihtiyacını gerçekleştirmeyi hedefleyen İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi 2012-2013 güz döneminde açtığı yüksek lisans programları ile farklılığını ortaya koydu.

Eğitim dili İngilizce olan Turizm Fakültesi’nin tezli ve tezsiz yüksek lisans alımları Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Kısa zamanda İngilizce turizm işletmeciliği doktora programını da açmayı planlayan Turizm Fakültesi, alanında akademik tanınırlığı ve uluslararası tecrübeye sahip akademisyenleri bünyesinde bir araya getirerek Türkiye’nin sayılı okulları arasında yerini aldı ve hızlı bir başlangıç gerçekleştirdi.

İlgili programlar ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi hakkında detaylı tüm bilgilere aşağıdaki adreslerden ulaşmak mümkün:

http://turizm.ikc.edu.tr/tr/sayfa

http://sosyalbilimler.ikc.edu.tr/tr/sayfa

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.