Turizm cennetinde şok... Artık içkileri 'Shot' olarak servis etmişler

Türk turistlerin de yoğun ilgisini çeken Yunan adalarında gıda skandalı tespit edildi. Korfu Adası'ndaki mekânları denetleyen yetkililer, müşterilerden arta kalan içkilerin saklanıp başka müşterilere 'shot' olarak servis edildiğini belirledi. Mekânlara ceza yağdı.

08/09/2023 11:40
Turizm cennetinde şok... Artık içkileri 'Shot' olarak servis etmişler

Yerel medyada çıkan haberlere göre yetkililer, yabancı turistler arasında popüler bir parti güzergahı olan Korfu'nun güneyinde yer alan Kavos'taki işletmeleri sıkı denetime tabi tutuyor. Yunanistan'ın Korfu Adası’nın güneyinde yer alan ve popüler bir parti merkezi haline gelen Kavos semtinde mekânlara yönelik denetimde mide bulandırıcı bir gerçek ortaya çıktı.

Independent gazetesinin haberine göre; baskınlar sırasında barmenlerin müşterilerden arta kalan içkileri bir metal kapta topladığı ve sonrasında bu içkileri 'shot' olarak öteki müşterilere sattığı tespit edildi.

Korfu Adası’nın Osmanlı dönemindeki adı Kefere ya da Korfos olarak geçiyor. Yunanistan’ın kuzeybatısında İyon Denizi’nde bulunan adanın nüfusu etrafındaki küçük adalarla birlikte 100 bini aşıyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.