Turizm Bakanı projelerimize destek vermeli

TÜROFED Başkan Yardımcısı, ETİK Başkanı Mehmet İşler, 7 ay önce göreve atanan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in ilk İzmir ziyaretini dört gözle beklediklerini belirtti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm Bakanı projelerimize destek vermeli
Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olan, modern Türkiye’nin Batıya açılan çağdaş yüzü olarak sanat, kültür, turizm kenti temasıyla gelişmesini hızla sürdüren İzmir’in, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’i konuk etmek istediğini ifade eden ETİK Başkanı İşler, Bakan Çelik’in İzmir’de sektörün temsilcileri ve kentin dinamikleriyle bir araya gelmesinin oldukça faydalı olacağını söyledi.

Bakan Çelik bizlere omuz vermeli
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in İzmir’in turizmdeki büyümesine en çok katkıyı koyacak isim olduğuna dikkat çeken İşler, Bakan Çelik’in projelerine destek vermesini beklediklerini kaydetti. İzmir’in daha çok desteğe, daha çok katkıya ihtiyacı bulunduğunu ifade eden ETİK Başkanı İşler, “Sayın Bakanımızın İzmir ziyaretini bekliyoruz. İzmir önemli bir kültür ve turizm kentidir. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına İzmir’de yürütülen ve yürütülmesi gereken birçok proje bulunmaktadır. Yine İzmir EXPO sürecinde yoluna devam etmektedir. İzmir’in daha çok desteğe, daha çok katkıya ihtiyacı var.

Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik’ten beklentimiz, İzmir’e gelerek kentin dinamiklerini yerinde görmesi ve bizlere omuz vermesidir. İzmir, tüm doğal güzellikleri ve tarihi ve kültürel değerlerine rağmen turizmde hak ettiği yere kavuşamamıştır. İzmir’i turizmde marka şehir yapmak adına çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda hükümetin ve bakanlığın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bize en büyük katkıyı sağlayacağına inanıyoruz. Bu anlamda Sayın Bakanımız Ömer Çelik’in İzmir’e gelerek sektörün temsilcileriyle bir araya gelmesi oldukça faydalı olacaktır” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.