Turizm aşkı modayla buluşuyor

Türkiye’de turizm sektörünün ilk yatırımlarından biri olan Barut Otel Grubu’nun çalışanları, Hatice Gökçe’nin kendine özgü tasarımlarıyla müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi sürdürecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turizm aşkı modayla buluşuyor
1971 yılından bu yana hizmetlerini sürdüren Barut Otel Grubu, bugün yedi otel ile turizme katkıda bulunmaya devam ediyor. Bu sene kırkıncı yılını dolduran ve kurum kimliği BEK Tasarım tarafından yenilenen otelin personeli ise artık Hatice Gökçe imzalı giysiler ile müşterilerin karşısına çıkacak.

Barut Oteller Grubu’nun ilk şubesi Cennet Oteli, Antalya’nın Side ilçesinde Ali Barut tarafından otuz oda olarak 1971 yılında açıldı. Karayolları ulaşımlarının ancak 1980 yılında sağlandığı Side ilçesi için bu otel yatırımı büyük önem taşıyordu. Zaman içinde oda sayısını yüz ona çıkartan Cennet Oteli’ni, 1987 yılında Acanthus Otel, 1990’da Hemera Otel ve 1996 yılında açılan beş yıldızlı Arum Otel izledi. 2008 yılında ise Barut ailesinin ilk franchise otel yatırımı olan Barut / Sunwing Evrenseki kapılarını ziyaretçilere açtı. Son olarak, 2009 yılında Kemer’deki ilk işletme oteli Labada Otel de gruba katıldı. Personelleri ile bir aile olan grup aynı zamanda sürekli otellerini tercih eden müşterileriyle de hizmet kalitesindeki devamlılığını ortaya koyuyor. Hizmet sektöründe başarıya giden yolun çalışanlarla bir bütün olmaktan geçtiği felsefesiyle hareket eden otel grubu, sektörde farklılık yaratmaya Hatice Gökçe tasarımlarıyla devam ediyor.

Özellikle erkek giyimindeki yenilikçi tasarımlarıyla tanınan Hatice Gökçe, Barut Otel için yaptığı çalışmalar ile yine farklı tasarımlara imza attı. Hatice Gökçe, Barut Otel koleksiyonu ile ilgili görüşlerini şu şekilde ifade etti: “Turizmdeki memnuniyet kelimesinin altını çizen Barut Otel Grubu ile böyle bir işbirliği yapmak benim için çok önemli ve değerliydi. Otelcilikte memnuniyet kelimesinin tam 40 yıldır altını çizen ve en iyiler arasında bulunan Barut Oteller Grubu için tasarımlarımı hazırlarken çalışma ortamına, iklim, mekan ve çalışan performanslarına uyumlu olmasına özen gösterdim. Bunun yanı sıra otelin konseptine uygun renk ve kuplarla yarattığım siluetlerin, otel müşterilerinin göz zevkine hitap eden bir anlayışta olmasını sağladım. ”

Hatice Gökçe kurumsal kimliği yansıtan doğal kumaş ürünü kıyafetlerin nemi dışarı atan, çabuk kuruyan kumaşlar olduğunu belirtirken, “Barut Otel’in nitelikli servis kalitesini ve hizmetlerini sunan personelin de şık olması gerekiyor. Bu nedenle rahat, sağlıklı ve şık kurumsal kıyafetler tasarladık” dedi. Tasarımları gerçekleştirmeden önce otel çalışanlarıyla görüşen Gökçe, işin en önemli tarafının öncelikle personelin rahatlığı olduğunun altını çizdi.
Altı ay süren çalışmaların sonunda, yaz ve kış olmak üzere iki sezon için oluşturulan tasarımlar tamamlandı. Barut Otel’in 12 farklı departmanında çalışan toplam 1600 personelin kullanımı için tasarlanan kıyafetler gömlek, tişört, pantolon, mont gibi toplam 32 parçadan oluşuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.