Turistlere Öyküler’ Konferansı Adana’da gerçekleşecek

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ), Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde “Adana Marka Konferansı: Turistlere Öyküler” başlıklı etkinliği 22 Nisan 2014 tarihinde Adana Şirin Park Otel’de gerçekleştiriyor.

31/12/2019 23:40
Turistlere Öyküler’ Konferansı Adana’da gerçekleşecek

Konferansı, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Çukurova Üniversitesi, Adana Ticaret Odası, Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ÇÜ Turizm Yüksekokulu  ve Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası destekliyor. 22 Nisan Salı günü Adana’daki Şirin Park Otel’de gerçekleşecek “Adana Marka Konferansı: Turistlere Öyküler” başlıklı etkinlik, saat 14’te açılış konuşmalarıyla başlayacak.

Turizm Haftası kutlamaları çerçevesinde gerçekleşecek  konferansta öykücü Doç. Dr. Mustafa Copcu “Öykünün İkna Gücü”, Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) Başkanı Kerem Köfteoğlu “Turizm Demek Öykü Demektir”, Pazarlama ve Marka uzmanı Doç. Dr. Mehmet Cihan Yavuz’un ise “Turizm ve Destinasyon Markalamasında Öykü Kullanımı” başlıklı sunumlar yapacağı belirtiliyor.

Sunumların bitiminden sonra konferansın soru-yanıt kısmına geçileceği, bunun ardından da “Adana Markasının Öyküler Yarışması’nın tanıtımının yapılacağı kaydediliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.