Turistler Türkiye'de dövme yaptırma rekoru kırıyor...

Türkiye'ye gelip de, dövme yaptırmadan giden turist sayısı çok az. Yunanlılar'ın Türkiye'de dövmeye ilgi gösterdiklerini söyleyen dövme sanatçısı Onur Çelikkan "Ucuz ve yurt dışındaki dövme sanatçıları ile aynı kalitede dövme yaptığımız için bizi tercih ediyorlar" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Turistler Türkiye'de dövme yaptırma rekoru kırıyor...

Dikili'de turistlerin ilgi gösterdiği dövmeler sanat eserinden farkısız. Onur Çelikkan'ın 12 yıldır yapmış olduğu dövmelere ilgi bir hayli yüksek oldu. Genelde Yunanistan ve Almanya'da geldiklerini belirten Çelikkan "Dövmeler yurt dışında  ücreti bir hayli yüksek. Biz burada uygun fiyata ve yurt dışındaki dövme sanatçıları ile aynı kalitede dövme yapıyoruz.

Bu yüzden genelde bizi tercih ediyorlar."dedi. Yunanista'nın Midilli adasından daha çok geldiklerinin altını çizen  Çelikkan " Midilli adası yakınımızda olduğu için daha çok yunanlılar rağbet gösteriyor. Belirli aralıklarla Türkiye'ye düzenlenen gezilerle gelerek hem alışverişlerini yapıyırlar hem de dövemelerini yaptırıyorlar" şeklinde konuştu. Dövmeler ustalıkla yapan Çelikkan  sadece yurtdışından değil yurt içindede gelen bir çok dövme sevenlerinde olduğunu söyledi. (İHA)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.