Turist rehberi Nazlı Ece Mutlu milletvekili adayı oldu

Antalya'da milletvekili aday adaylığını açıklayan turizmci sayısı artıyor. Bir turist rehberinin de aday olmasıyla, sayı dörde yükseldi. Profesyonel turist rehberi Nazlı Ece Mutlu Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) Antalya Milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

29/03/2023 15:00
Turist rehberi Nazlı Ece Mutlu milletvekili adayı oldu

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için adaylığını açıklayan turizmcilerin sayısı artıyor.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Sururi Çorabatır’ın CHP’den, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkan Danışmanı ve Passotour Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Kuk’un İYİ Parti’den, Antalya Akvaryum’un kurucu ortaklarından, Kafecan Yönetim Kurulu Başkanı Betül Demirok’un AKP’den Antalya milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıklamasının ardından turizm sektöründe bir adaylık açıklaması daha geldi.

Profesyonel turist rehberi Nazlı Ece Mutlu Türkiye Komünist Partisi'nin (TKP) Antalya Milletvekili adayı olduğunu açıkladı. Mutlu, sektörün tüm yükünü ağır koşullar altında, haftalarca izin yapmayan çalışan personelin çektiğini ifade etti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.