TUR-ID’den TÜRSAB’a ziyaret

Turizm İşbirliği Derneği (TUR-ID) Başkanı Cengiz Terzi ve üyelerinden oluşan Özgün Menevşe ve Hüseyin Demir ile birlikte TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya'yı ziyaret ettiler.

13/01/2021 13:12
TUR-ID’den TÜRSAB’a ziyaret

Turizm İşbirliği Derneği (TUR-ID) Başkanı Cengiz Terzi toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “derneğimizin oluşumu ve hedefleri hakkında TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya’ya bilgi verdik. Bu tarz derneğin Türkiye'de bir ilk oluşum olduğunu ve sektörün dokuz ayrı segmentini bir araya getirdiğimizi ifade ettik.

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, dernek oluşumumuzu hoş karşıladı ve  bizim gibi derneklere desteklerinin tam olacağını belirtti. Kendileriyle yüz yüze görüşmemizde şu anda acentaların 2020'de kullanılmayan araç plaka tabelalarının 2021 yılında da geçerli olmasıyla ilgili talepte bulunduk. Kendileri konuyla ilgili incelemede bulunacağını ve destek olmaya çalışacağını söyledi. 2021 yılında da üyelerden aidat alınmaması hakkında ki talebimize aidatların birlik tüzüğüne göre enflasyon oranlarında arttırıldığını, 2020 yılında üyelerden pandemi nedeniyle aidat alınmadığını ve kanunun emrettiği yönde almak zorunda olduklarını, ancak 2021 yılı sonunda genel gidişata göre aidat konusunun tekrar gözden geçirilebileceğini belirtti.” 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.