TUI, Nashira’yı Best Family Hoteli seçti

Manavgat Titreyengöl’de yer alan ve EHA Group’un sahibi olduğu Nashira Resort Hotel & SPA’yı işletmeye başlamasının ardından otelin müşteri konseptinde de büyük değişiklik yapılıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TUI, Nashira’yı Best Family Hoteli seçti
Halil ÖNCÜ / MANAVGAT

Nashira Resort Hotel & SPA, dünyanın en büyük tur operatörlerinden TUİ ile kontrat imzaladı. İmza törenine Nashira Resort Hotel & SPA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan ve TUI Türkiye Ürün ve Kontrat Müdürü Melih Yetiş, Nashira Resort Hotel & SPA Genel Koordinatörü Aslıhan Aydoğan Öcal, Nashira Resort Hotel & SPA Hotel Müdürü Barış Tanrıverdi katıldı. 2013 turizm sezonundan geçerli olacak olan kontratla birlikte Nashira Resort Hotel & SPA, TUI’nin  Best Family Hotel’i olarak müşteri kabul edecek.

Aydoğan: Geleceğe güvenle bakmamız adına önemli bir kontrat imzaladık
Nashira Resort Hotel & SPA Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, TUİ’nin dünyanın en büyük tur operatörlerinden birisi olduğunu ifade ederek, böyle bir kuruluşla Best Family Hotel olarak kontrat imzalamalarının kendileri için önemli olduğunu belirtti.
Aydoğan, Nashira Resort Hotel & SPA olarak Türk turizmine hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını kaydederek, “Önümüzdeki yıllarda bu hizmeti arttırarak devam ettireceğiz. Bugün burada geleceğe güvenle bakmamız adına önemli bir kontrat imzaladık” diye konuştu.
Nashira Resort Hotel & SPA  Hotel Müdürü Barış Tanrıverdi’de yapılan kontratla birlikte otelin birkaç sınıf birden atladığını kaydetti.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.