TUI İngiliz turistin kış tatili tercihini açıkladı

Almanya ve İngiltere peş peşe aldıkları kararlarla, İspanya’nın Kanarya Adaları’nı ‘güvenli bölge’ ilan etmiş ve seyahat uyarısını kaldırmıştı. Bu, Kanarya Adaları’ndan İngiltere’ye dönenler artık karantinaya girmeyecek anlamına geliyor.

25/10/2020 20:48
TUI İngiliz turistin kış tatili tercihini açıkladı

TUI Travel İngiltere & İrlanda, İngiltere’nin Kanarya Adaları kararının ardından, bu destinasyona talebe ilişkin açıklama yaptı. Almanya ve İngiltere peş peşe aldıkları kararlarla, İspanya’nın Kanarya Adaları’nı ‘güvenli bölge’ ilan etmiş ve seyahat uyarısını kaldırmıştı. Bu, Kanarya Adaları’ndan İngiltere’ye dönenler artık karantinaya girmeyecek anlamına geliyor.

Karar sonrası açıklama yapan İngiltere, 24 Ekim’den itibaren Kanarya Adaları operasyonlarına başlayacağını duyurmuştu. Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama daha yapan TUI İngiltere&İrlanda, ''Dünden bu yana Kanarya Adaları tatili aramalarında muazzam bir artış gördük. Yüzde 600 artan gecelik web aramaları İngilizlerin biraz kış güneşine hazır olduğuna gösteriyor.'' denildi

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.