TUI, Ege'deki otellerini açtı

Antalya'dan sonra Bodrum, Dalaman ve İzmir´deki otellerini de açan TUI, Almanya´nın beş farklı şehrinden Dalaman'a uçacağını açıkladı.

06/06/2021 18:35
TUI, Ege'deki otellerini açtı

Daha önce Antalya'ya uçmaya başlayan TUI, şimdi de Almanya'nın beş farklı şehrinden Dalaman'a uçacağını açıkladı. TUI, Antalya'dan sonra Bodrum, Dalaman ve İzmir'deki otellerini açarak, Dalaman'a uçmaya başladı. İlk açılan oteller önümüzdeki haftada Almanya'dan gelen ilk misafirlerini ağırlayacak. TUI'nin geri kalan otellerinin büyük kısmı, temmuzda açılacak.

Almanlar'ın Türkiye'deki otellerin servisi ve geniş arazilerini sevdiklerini söyleyen TUI Deutschland Genel Müdürü Marek Andryszak, tourexpi'de yer alan habere göre, “Çok sayıda Alman tatilci, bir kez daha Türkiye'ye gidebilmeyi sabırsızlıkla bekledi. Türkiye'nin Ege Bölgesi'nde bulunan destinasyonlarının tekrar müşteri sayısının yüksek olmasının nedeni belli: Otellerin kalitesi çok iyi ve koylar rüya gibidir" dedi.

Türkiye eşsiz bir fiyat/performans oranı sunuyor

Türkiye'nin eşsiz bir fiyat/performans oranı sunduğunu vurgulayan Andryszak, otel ve tatil köylerinin çok uygun fiyatlara sunulduğunu ekledi. TUI, başlangıçta 100 oteli açacak. İlk açılan tesisler arasında Bodrum'daki TUI Magic Life Bodrum yer alıyor.

TUI Blue otel zinciri beş otel ile start alacak. TUI'nin Türkiye'de anlaşmalı olduğu veya kendi işlettiği toplam 2 bin 500 oteli var. Bunların Antalya bölgesinde bulunan bin tanesi şimdiden açılmış durumda. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.