TUI açıkladı... Türkiye, Mallorca'dan daha fazla talep görüyor
2023 yaz programını açıklayan TUI, her şey dahil sistemine odaklanacaklarını, bu konuda Türkiye’ye talebin İspanya’dan yüksek olduğunu söyledi.

TUI Almanya CEO'su Stefan Baumert, ekonomide yaşanan sıkıntılara rağmen Almanların seyahate çıkacaklarını belirterek, "2023 yazı için iyimseriz, çünkü seyahate olan ilgi yüksek" dedi.
Mayıs ve Haziran ayları için yapılan rezervasyonların sevindirici olduğunu söyleyen Baumert, “Aileler arasında ‘Her şey dahil sistemi ile çalışan destinasyon ve tesislere dikkat çekici biçimde yüksek talep var. TUI olarak biz de buna uygun olarak programımızı ‘Her şey dahi’ odaklı.
Bulgaristan, Kıbrıs, Mallorca ve Minorka'daki beş TUI Blue otelinin yanı sıra özel bir plaj ve lagüne sahip olan Mısır Hurghada'daki TUI Blue Crystal Bay da programa dahil edildi” dedi
Türkiye, Mallorca'dan daha fazla talep görüyor
TUI olarak kendi otellerinin neredeyse tamamının her şey dahil sistemi ile hizmet verdiğini belirten Baumert, şunları söyledi: ‘2023 yazında her şey dahil alanında en çok satılan İspanya’nın Mayorka’sı değil, Türkiye’dir.
Yunanistan'ın Girit, Rodos ve Kos adaları üçüncü ila beşinci sırada yer aldı. Kıbrıs ve Cerbe de yüksek talep görüyor. Burada da Türkiye yüzde on artışla en büyük kazanandır. Diğer popüler aile destinasyonları Avusturya, Tunus, Hırvatistan ve Bulgaristan'dır.
TUI bu nedenle aile otelleri yelpazesini genişletiyor
TUI bu nedenle aile otelleri yelpazesini genişletiyor. TUI olarak, aileleri Aralık ayının sonu ile Şubat ayının sonu arasında 2023 yazı için bir uçuş rezervasyonu yapmaya teşvik ediyoruz.
Şehir olarak da Lizbon, İstanbul, Malaga, Viyana ve Amsterdam en fazla artış kaydeden yerler oldu. Baumert, TUI AG'nin 2021/22 mali yılı genel bilançosunun 14 Aralık Çarşamba (yarın) TUI CEO'su Sebastian Ebel tarafından açıklanacağını söyledi.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: