TTYD turizm yatırımcılarını İstanbul’da buluşturacak

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Turizm Yatırım Forumu (TIF 2022), 16 Mayıs 2022 tarihinde Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’da gerçekleştirilecek. TIF 2022 ile bir araya gelecek olan yerli ve yabancı turizm yatırımcıları turizm yatırımlarının geleceğini konuşacak.

15/01/2022 19:33
TTYD turizm yatırımcılarını İstanbul’da buluşturacak

33. yılını geride bırakan TTYD, turizm sektörüne 60 milyar dolarlık yatırım yapmış üyeleri, yenilikçi, markalaşmış, finansal olarak güçlü ve sürdürülebilir bir turizm yatırım anlayışı ile Turizm Yatırım Forumu’nun ikincisi olan TIF 2022’yi turizm sektörünün önümüzdeki 20 yılını tasarlamak üzere gerçekleştirecek.

Türkiye’nin küresel ölçekte turizm yatırımlarının önemli bir referans noktası olan, networking, iş ve finansman imkanları sağlayan B2B platformu “TIF 2022” ile Uluslararası yatırımcılar, finansal kuruluşlar, bankalar, fonlar, uluslararası otel markaları, turizme şekil veren uluslararası fikir önderleri, teknolojik oyun kurucuları ve gayrimenkul geliştirme şirketleri bir araya gelerek Türkiye’de yatırım piyasasını değerlendirecek.

Konu hakkında bir açıklama yapan TTYD Başkanı Oya Narin, “İlkini 2020 yılında başarıyla gerçekleştirdiğimiz Turizm Yatırım Forumu’nun ikincisini bu sene gerçekleştireceğiz. Forumumuzda uluslararası yatırımcıları, finansal kuruluşlarını, bankaları, fonları, uluslararası otel markalarını, fikir önderlerini, teknolojik oyun kurucularını ve gayrimenkul geliştirme şirketlerini bir araya getireceğiz. Organizasyonumuz ile Türkiye’deki yatırım piyasasını da masaya yatıracağız. TIF 2022’nin turizmin geleceğine de ışık tutmasını istiyoruz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.