TravelShop Turkey'den Dubai’de 200 tur operatörüne gala yemeği

TravelShop Turkey, Dubai’de ATM Dubai Fuarı öncesi, 50 ülkeden 200 tur operatörü ile B2B workshop ve gala yemeği organize ediyor.  

26/04/2023 22:50
TravelShop Turkey'den Dubai’de 200 tur operatörüne gala yemeği

Daha önce de ülkemizde bir çok farklı turizm kategorisinde B2B workshop düzenleyen ve bir çok önemli fuarın altyapısına imza atan Travelshop Turkey, şimdi yeni ve güçlü projesi olan TravelShop Booking ile Marriott Jumeirah’da 30 Nisan 2023 Pazar günü B2B workshop ve gala yemeği organize ediyor.

Etkinliği organize eden TravelShop Turkey Kurucu Başkanı Murtaza Kalender, etkinliğe 50 ülkeden 200’e yakın turizm firması ve tur operatörünün katılacağını söyledi. Kalender, Dubai’de yapılacak etkinliğin hedeflerini şu sözlerle açıkladı:

"Amacımız, ATM Dubai Fuarı'na gelen seçkin tur operatörlerini ağırlayıp Türkiye'yi tanıtarak, ülke turizmini 81 ile ve 12 aya yaymak. Ayrıca, ülkemizdeki turizm çeşitliliğini başta ekoturizm, gastronomi, kültür turizmi, düğün turizmi olmak üzere artırarak, ülkemize katma değer kazandırmak."

Murtaza Kalender, sözlerine şöyle devam etti:

"Düzenlemiş olduğumuz workshop’a tüm turizmci meslektaşlarımız davetli. Workshop ve gala yemeği etkinliğimize katılacak bütçesi olmayan meslektaşlarımızı da misafir etmekten mutluluk duyarız. Bizlerle iletişime geçmeleri yeterli olacaktır.

Biz bu çalışmaları daha da çoğaltarak, tüm turizm STK’ları, havayolu şirketleri,TGA ve tüm turizmci paydaşlarımızla birlikte, dünyanın birçok yerinde B2B çalıştay yaparak ülkemizin dünya turizminde hak ettiği yere gelmesi için çabalarımızı sürdüreceğiz."


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.