Travelshop Turkey ACE of M.I.C.E'a damga vuracak

Son 3 yıldır EMITT’in “hosted buyer” organizayonunu gerçekleştiren Travelshop Turkey, bugün kapılarını açacak olan ACE of M.I.C.E Exhibition by Turkish Airlines Fuarı’nın “hosted buyer” ve “B2B speed networking” organizasyonunu gerçekleştirecek.

21/01/2020 22:11
Travelshop Turkey ACE of M.I.C.E'a damga vuracak

250 metrakrelik bir stand alanına sahip olduklarını belirten firma yetkilisi Murtaza Kalender, ACE of M.I.C.E’a iştirak edecek tüm turizm profesyonellerini standlarında ağırlamaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Travelshop Turkey’nin Genel Müdürü Murtaza Kalender verdiği demeçte, bu sene ACE of M.I.C.E Exhibition by Turkish Airlines ile yapılan işbirliği neticesinde yabancı “hosted buyer” alım heyetlerinin organizasyonu ve randevulu B2B görüşmelerinin gerçekleştirilmesini kendilerinin üstlendiğini belirtti.

Son teknoloji ürünü B2B sistemini geliştirdik 

Son teknoloji ürünü B2B sistemini geliştirdiklerini aktaran Murtaza Kalender, sistemin hem katılımcı hem de buyer’lara yönelik büyük kolaylıklar sağladığını, sistem sayesinde fuarın daha etkili ve hedef odaklı bir boyuta taşıdıklarını ifade etti.

Murtaza Kalender, gelen hosted buyer’ların, sadece B2B çalıştay randevu sisteminin kullanılması anlamıyla sınırlı kalmayıp İstanbul’dan başlayarak Antalya, Kuşadası, Efes, Pamukkale ve Kapadokya gibi turistik destinasyonlara eğitim gezilerini de içerdiğini belirtti.

Travelshop Turkey’nin Genel Müdürü Murtaza Kalender ayrıca; 23 Ocak tarihinde, Kumkapı’da bulunan Olimpiyat 2 Minas Restoran’da tüm hosted buyer’lara yönelik olarak bir kokteyl partisi ile 24’ünde de Ramada Hotel & Suites Golden Horn’da veda yemeğini gerçekleştireceklerinin bilgisini paylaştı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.