Travel Show'da Türkiye'ye büyük övgü...

Kıtalararası farklı turizm organizasyonlarını tek çatı altında toplayan New York Times Travel Show'da Türkiye masası, büyük ilgi gördü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Travel Show'da Türkiye'ye büyük övgü...

Bu yıl 10.su organize edilen New York Times Travel Show'da sponsorlar arasında yerini alan Türkiye'yi Antalya ve Balıkesir temsil etti. New York'un ünlü Jacok K. Javits Kongre ve Sergi Merkezi 2 gün boyunca ziyaretçilerin akınına uğradı.

ABD'nin en prestijli yayın organlarından biri olan New York Times gazetesi tarafından düzenlenen fuar ülkenin en önemli tanıtım organizasyonu olarak kabul ediliyor. Dünyanın 500 farklı yerinden katılımcıların yer aldığı fuarda yerini alan Discover Turkey Travel firmasının sahibi Mehmet Seçilmiş, ziyaretçilerin Türkiye'ye büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Seçilmiş "Masamızı gelip ziyaret eden Amerikalılar ya Türkiye'yi ziyaret etmişler veya ziyaret etmek isteyenlerden olması bizi mutlu etti. Binlerce insan geldi diyebilirim. Türkiye'yi tanıtmak adına çok önemli bir fırsat." dedi.
 
İLK FIRSATTA GÖRMEK İSTİYORLAR...
 
Seçilmiş, ziyaretçilere lokum ikramında bulundu. Alandaki Türk stantlarını gezen New York Kültür ve Turizm Ataşesi Ebru Ejder, 10. yılını kutlayan fuara Türkiye'nin sponsor olduğunu söyledi. Bu nedenle Nasdaq Borsası'nın açılış zilini çalma imkanı bulduğunu belirten Ejder "Bu gibi organizasyonlarda yer almak Türkiye için iyi bir reklam oluyor. Bugün burda binlerce insan Türkiye'yi tanıma fırsatı bulacak. Masamız, girişte yer alması sayesinde hemen hemen bütün ziyaretçilerin dikkatini çekiyor" diye konuştu.
 
Amerikalı ziyaretçiler, Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu ilk fırsatta ziyaret etmek istediklerini dile getirdi. Fuarın organize edilmesinde Peru ve Porto Riko ana sponsor; Türkiye, Bermuda ve Güney Afrika'nın ise iştirakçi sponsor olduğu bildirildi. Karayip Adaları ve Afrika stantları fuarda büyük ilgi gören stantlar oldu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.