Trakya turizmi atağa geçti
Trakya'nın zengin turizm potansiyelini "Rotamız Trakya" sloganıyla "Lezzet-Doğa-Tarih-İnanç" başlıklarında toplayan Trakya Turizm Rotası Projesi tamamlandı.

Trakya turizm envanterini topladı, pazara "Rotamız Trakya" markasıyla giriyor. Trakya Kalkınma Ajansı desteği ve Kırklareli Üniversitesi koordinatörlüğünde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Belediyeler, Üniversiteler ve Trakya Turizm İşletmecileri Derneği ortak paydaşlığında hazırlanan ve önemli bir katma değer yaratması hedeflenen proje kamuoyuyla paylaşılacak.
Bölge turizminin bugünü ve geleceğinin güncel veriler üzerinden değerlendirileceği Trakya Turizm Rotası Projesi basın lansmanı 1 Aralık Perşembe günü InterContinental Otel İstanbul'da yapılacak.
Önemli haberleri kaçırma!
E-posta bültenine abone ol: