Tolga Oymak BTK Başkan adaylığını açıkladı

Covina Turizm ile iç turizm, outgoing ve sağlık turizminde incoming yaparak iş hayatına devam eden Tolga Oymak, TÜRSAB İstanbul Avrupa BTK Başkan adaylığını açıkladı.

12/10/2019 20:58
Tolga Oymak BTK Başkan adaylığını açıkladı

1997’de kurmuş olduğu Covina Turizm ile iç turizm, outgoing ve sağlık turizminde incoming yaparak iş hayatına devam eden Tolga Oymak, TÜRSAB İstanbul Avrupa BTK Başkan adaylığını açıkladı.

ABD’nin California eyaletinde UCLA (Unive rsity of California Los Angeles Üniversitesi) Uluslararası İş İdaresi Eğitimi almış olan Tolga Oymak, 22 yıllık tecrübesi ve deneyimli ekibiyle beraber acentaların gözü, kulağı ve sesi olmak için yarışa dahil olduğunu açıklayarak diğer adaylara başarılar diledi.

Kaçak tur konusu çok önemli 

En önem verdiği konuların başında kaçak turların olduğunu belirten Oymak, bölge belediyeleri ile işbirliği içerisinde turizm zabıta birimlerinin oluşturulması için gerekli çalışmaları yapma sözü verdi.

Merkez ile uyum içerisinde çalışarak infoların daha düzenli ve verimli hale gelmesi; acentaların evrak işlerini yürütmede zaman kaybını ortadan kaldırmak; Avrupa BTK Başkanlığı olarak güçlü sosyal ilişkiler kurmak; acenta personellerinin hemen her konuda eğitimlerine destek olmak; taşımacılık yapan acentalar için ilçe belediyeleri ile görüşülerek yolcu indirme-bindirmeleri kolaylaştırmak için cepler yapılmasını sağlamak gibi konuları öncelikli olarak belirleyen Tolga Oymak, 21 Ekim 2019 Pazartesi günü yapılacak seçimlerde Avrupa BTK Başkan adaylığı için destek istedi.

Turizm sektörüne ve seyahat acentacılığı mesleğine uzun yıllar gönül veren Oymak, TÜRSAB İstanbul Avrupa BTK Başkanlığı için en güçlü aday konumundadır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.