Tivoli Turizm’den, Sevgililer Günü’ne özel kampanya...

9-14 Şubat tarihleri arasında, Türk Hava Yolları (THY)’nın '2'nci Kişi 1 Euro'ya uçuyor" promosyonundan, Tivoli Turizm müşterileri de yararlanıyor. Tivoli Turizm müşterileri, Avrupa, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Amerika, Uzakdoğu gibi dünyanın dört bir yanına,2'nci kişi vergiler hariç 1 Euro'ya THY ile uçuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tivoli Turizm’den, Sevgililer Günü’ne özel kampanya...

Bu ayın ortasında start verdikleri projeye yoğun talep aldıklarını kaydeden Tivoli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selami Çelebioğlu, bazı hatlarda uçuşların dolmak üzere olduğunu söyledi. Özellikle, Avrupa ülkelerinin yanı sıra, Amerika, Cape Town ve Bangkok’a yoğun ilginin olduğunu ifade eden Selami Çelebioğlu, “Yurtdışına gidecek her iki kişiden bir kişinin, 1 Euro’ya uçuyor olması yoğun talep gördü. Nitekim, 9 ile 14 Şubat tarihleri arasında; her 2 kişiden 1 kişi, vergileri hariç, 1 Euro’ya uçacaktır. Paket kapsamında, 2 kişinin aynı anda uçup, yine 8 gün içerisinde aynı anda geri dönmesi gerekmektedir” dedi.

‘Tivoli Turizm ile her şeyden haberdar olun’ sloganını benimsediklerini belirten Selami Çelebioğlu,  hizmet anlayışında, her zaman müşteri memnuniyeti üzerine yoğunlaştırdıklarını sözlerine ekledi. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.