Titanic Port Bakırköy’den ‘Yaza Veda Partisi’

Titanic Port Bakırköy Hotel’de 'Latin Night 2013 Yaza Veda Partisi' ile yaza veda edildi. Düzenlenen partiye, başta iş ortakları olmak üzere, seyahat acenteleri, otelciler ve turizm sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Titanic Port Bakırköy’den ‘Yaza Veda Partisi’
Kokteylin ardından başlayan partiye davetlilerin yoğun ilgisi vardı. Yoğun katılımla başlayan partide önce Latin dans ve gösteri grubu yer aldı. Grup, hareketli şarkıları ve görsel şovlarıyla davetlileri coşturdu. Müzik ve gösterilerle mest olan davetliler, Latin gösteri grubuna eşlik edip piste çıkarak doyasıya eğlendiler. Latin dans grubunun ardından sahneye Tango dans sanatçıları çıktı. Dansçılar, unutulmaz bir tango şölenine imza atarken davetliler yoğun alkışlarla beğenilerini gösterdi.


İŞ ORTAKLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Partiye ev sahipliği yapan Titanic Port Bakırköy Hotel Genel Müdürü Cem Lale, son yıllarda Türkiye’de yaşanan olumsuzluklara rağmen Titanic otelleri zinciri olarak doluluk oranlarının çok yüksek olduğunu söyleyerek, "Tabi bu bize gurur veriyor. Biz bu işi yaptığımız iş ortaklarımız, şirketlerimiz ve acentelerimizi teşekkür etmek adına bu partiye çağırdık. Güzel bir Latin konseri partisi yapıyoruz. Şuanda da gördüğünüz gibi bayağı yoğun bir kalabalık. Sağolsun herkesin bir teveccühü var partimize’’ dedi.


TITANIC HOTEL GRUBU 11. SAYISINA ULAŞTI

Titanic gruplarının devamlı büyüdüğünü vurgulayan Lale, “Şu anda 11 otelimiz oldu. Daha da büyüyeceğiz. Bu anlamda iş ortaklarımızı artırabilmek adına böyle bir ortamda buluşmamız çok iyi oldu” dedi.


YAZA ELVEDA, KIŞA MERHABA

Yaza vedayı Titanic Port Bakırköy Hotel’de yaptıklarını belirten Lale, “Yaz mevsimini buradan gönderiyoruz. Artık kış sezonuna giriyoruz. Yazı gönderebildiğimiz en son noktadaki otel Bakırköy’deki otel olduğu için burayı tercih ettik.
Kışa da güzel bir merhaba diyoruz. Biz şimdiden kışa merhabanın hazırlıklarını yaptık. Yurtdışından gelecek önemli gruplara ev sahipliği yapacağız. Hem toplantı grupları olarak hem de Uzakdoğu’dan; mesela Çin, Malezya, Endonezya, Japonya’da çok önemli tur operatörleriyle anlaşmamızı bitirdik.

Doluluklarımızda hiçbir düşüklük olmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.Partiye katılan Bahar Özkan, her zaman Titanic Oteli'nin yaptığı organizasyonları çok beğendiğini ifade ederek, "Mümkün olduğu kadar işim olmadığı zaman kaçırmamaya çalışıyorum. Kışa merhaba diyoruz artık. Titanic’in bütün otellerini seviyorum. Bakırköy'deki Titanic de güzel, hepsi çok güzel. Antalya’da da bir tane daha açtılar. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnşallah daha da çoğalacak ve zincir olacak’’ dedi.


O Titanic battı ama bu Titanic'ler asla batmasın
Eski model ve oyuncu Meriç Erkan, organizenin çok güzel olduğuna vurgu yaparak, “O Titanic battı ama bu Titanic'ler asla batmasın. Ben her zaman burada olmaktan dostlarımla bir araya gelmekten bu keyifli ortamda bu keyifli ambiyansta bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Çok nezih ve çok güzel bir ortam” dedi. Parti devam ederken salona üzerinde Titanic yazılı pasta getirildi. Üzerinde Titanic amblemi bulunan pasta Titanic Port Bakırköy Hotel yöneticileri tarafından ‘Yaza elveda ve birlik, beraberliğe’ vurgu yapılarak kesildi. Ardından Titanic Port Bakırköy Hotel Genel Müdürü Cem Lale tüm konuklara teşekkür etti.

Partinin son kısmında katılan davetliler arasında kura çekildi. Kura çekiminde ismi çıkan şanslılar, Titanic Hotellerinde konaklama hediyesi kazandı. Yaza elveda partisinin sona ermesiyle yağmur yağmaya başladı. Doyasıya eğlencenin ve yiyeceklerin tadını çıkaran konuklar unutamayacakları bir gece yaşadı.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.