Titanic Downtown Beyoğlu hizmete girdi

Titanic Hotels'in yeni yıldızı Titanic Downtown Beyoğlu, misafirlerini ağırlamaya başladı.

07/08/2018 11:40
Titanic Downtown Beyoğlu hizmete girdi

Türkiye ve Almanya’nın en özel noktalarında toplam 12 otel işletmesine sahip, Berlin’deki 3 oteliyle oda sayısı bakımından Berlin’in en büyük 10 otel markası arasında yer alan ve ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla dikkatleri üzerine çeken Titanic Hotels’in şehrin merkezindeki en yeni üyesi “Titanic Downtown Beyoğlu” açıldı. 

25.000 metrekarelik alan üzerine kurulu Titanic Downtown Beyoğlu, zamanı değerli olan kişilere ve özellikle kurumsal misafirlerine sağladığı kolay ulaşımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Titanic Downtown Beyoğlu profesyonelliğiyle misafirlerine lüks ve konforlu konaklama deneyimi sunuyor.  

ŞEHRİN MERKEZİNDE KONAKLAMA FIRSATI

Sunduğu alternatifli oda seçenekleriyle bireysel misafirlerine olduğu gibi kurumsal misafirlerine de hizmette sınır tanımayan Titanic Downtown Beyoğlu, Atatürk Uluslararası Havaalanı’na 19 km, 3. havalimanına 49 km, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 45 km, Taksim merkeze 3 km ve Metroya 1 km mesafede yer alıyor.

Misafirleri için her detayı düşünen Titanic Hotels misafirlerini konaklamaları boyunca şehrin diğer yerlerine kolayca ulaşım sağlaması için gün boyu shuttle servis sağlıyor.

İŞ DÜNYASI İÇİN ALTERNATİFLİ TOPLANTI SALONLARI

Merkezi lokasyonu, farklı ve fonksiyonel tasarımıyla toplamda 7 adet toplantı salonu, sunduğu kapsamlı hizmetleri ve son teknoloji ile donanımlı toplantı ekipmanları ile Titanic Downtown Beyoğlu toplantı, konferans, workshop, yönetim seminerleri ve gala yemek organizasyonları için ideal bir otel olarak dikkat çekiyor.

HER DAMAK ZEVKİNE ÖZEL LEZZETLER

Titanic Downtown Beyoğlu her şeyiyle olduğu gibi restoranları ve hizmet kalitesiyle de adından söz ettiriyor. Lobi katında yer alan Alesta Restaurant’ta, 07.00 ile 11.00 saatleri arasında kahvaltınızı edebilir, grup yemeği ve davetlerinizi Alesta Restaurant’ın gün ışığı alan bu muhteşem ambiyansında gerçekleştirebilirsiniz.

Lobi katında bulunan bir diğer bir mekan olan Caprice Lounge & Bar, keyifli sohbetlerinize vip salonları, muhteşem kokteylleri ve lezzetli atıştırmalık menüsüyle eşlik ediyor. 24 saat sınırsız hizmet veren Caprice Lounge & Bar, misafirlerin gün boyu tercih edebileceği ideal bir mekan olarak göze çarpıyor.

Türk mutfağı ve kültürü tutkunlarının yeni adresi

Türk mutfağı ve kültürü tutkunlarının severek ziyaret edeceği Sett Modern’de akşam yemeğinize Ege ve Akdeniz mezeleri eşliğinde başlayabilir, 45’lik Türkçe şarkılarla birlikte sıra dışı ve eğlence dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Sett Modern ayrıca, set menu ve A’la Carte seçenekleriyle yemek keyfini tamamen misafirlerinin seçimine bırakıyor.

Özellikle küçük grup ve vip misafirlerin kahvaltı için vazgeçilmezi olmaya aday La Paglia Fine Dining, İtalyan ve füzyon mutfağına dahil lezzetleri de keyifli ambiyansında sunuyor. Haftanın belirli günlerinde canlı müzik ile eğlence dolu anlar yaşatan restoran, 12:00 ile 23:00 arasında hizmet veriyor.

HUZUR VE YENİLENME MERKEZİ BEFINE SPORTS & SPA

Her bölümünde misafirlerine sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratan Titanic Downtown Beyoğlu, Befine Sports & Spa’sı ile şehrin merkezinde keyifli bir kaçamak sunuyor. 2000 metrekare alanda hizmet veren Befine Sports&Spa’da alanında uzman eğitmenler eşliğinde spor yapılabilecek tam donanımlı fitness merkezi, çok amaçlı grup egzersiz stüdyoları ve kapalı havuz bulunuyor.

Geleneksel Türk hamamından uzman ellerin yaptığı rahatlatıcı masaj uygulamalarına, buhar odasından saunasına kadar Befine Sports & Spa misafirlerine ruhlarını ve bedenlerini dinlendirme imkânı sunuyor. Bedeninizi ve ruhunuzu zinde tutmanız için tüm olanakların sunulduğu bu tesiste, ebeveynleri spor yaparken çocukların da keyifli vakit geçirebilecekleri Tini Kids Club da yer alıyor.

TOPLANTIDAN NOTLAR 

Almanya ve Türkiye’nin en özel noktalarında yaptığı yatırımlarla bilinen Titanic Hotels Grub’un şehrin merkezindeki en yeni üyesi “Titanic Downtown Beyoğlu” açıldı. Basın buluşması Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün’ünün katılımıyla gerçekleşti.

Mehmet Aygün’ün toplantıda yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle:

* 15 gün önce otel açıldı ve yeni açılmasına rağmen %100 doluluk oranına sahip.

* Bu doluğun sebebi ise, yeni yapılan bir yatırım olduğundan ötürü büyük pastada yer alabilmek için fiyatları %10 daha uygun tutuluyor.

* Sürdürülebilirlik ve yenilikçi bir yapıyla doğru yerlerde doğru zamanlarda yatırımlarımıza devam etmek işimizin önceliği diyen Mehmet Aygün, bu devamlılığın ve başarının sağlanması için çalışmalarına aralıksız devam ettiğini söyledi.

* Mehmet Aygün, yönetim anlayışını fizibilite çalışmaları, eleman yetiştirme, grup bünyesinde eleman rotasyonu, terfi sisteminin düzgün çalışması. Bunlarla eş zamanlı teknolojik altyapının güçlendirilmesi ve sürekliliği olduğunu söyledi.

* Mehmet Aygün, "Tarih, kültür ve olağanüstü doğal güzelliklerin iç içe yaşandığı ülkemiz dünyanın en özel turizm cennetlerinden biri. İstenilen fiyatlara da hatta bunun da daha da üstüne çıkacağına inanıyoruz" dedi.

* İstanbul payında 2016-2017 gibi bir Arap yoğunluğu yerine daha global bir yoğunluk var dedi.

* Resort otellere baktığımızda Antalya bölgesi en yüksek dolululuk oranını yaşıyor diyebilirim. Temmuz ayı bir önceki yıla göre %32 bir artış ile kapattı.

* Talep artıkça fiyatlarda artacaktır.

* Bu iki senelik kriz bize yeni pazarlara yönelmemizi sağladı.

* Yeni yatırımız olan bu otelde İran, İsrail, Filistin, Lübnan, yoğun olmamakla beraber Avrupalı misafirlerimiz de var.

* Resort otellerde yoğunluk 1 sırada Rusya ikinci sırada ise Almanya diyebiliriz.

* Titanic Downtown Beyoğlu için 20 yıllık kiralama anlaşması sağlandı.

* 3 tane Berlin’de Titanic Otellerinden sonra şimdi de Almanya’da Hamburg’ta yeni otel yatırımı tamamlanmak üzere.

* Mehmet Aygün uzun süredir basında da yazılan Mardan Palace hakkında da, "İşletmesini yapmak için teklifimizi yaptık sonuçlanmasını bekliyoruz. Bir turizimci olarak böyle güzel bir yatırımın kapalı kalmasına gönlümüz izin vermez. Biran önce açılıp Türk turizmine kazandırılmasını istiyoruz" dedi.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.