Titanic Deluxe Belek Hotel'e Tiyatro Ödülü

Türkiye’de İlk Defa Verilen Tiyatro Dalında Otel Ödülü, Titanic Deluxe Belek Hotel'e verildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Titanic Deluxe Belek Hotel'e Tiyatro Ödülü
Direklerarası Seyirci Ödülleri Seçici Kurul Üyelerinin, Türkiye ve KKTC de sahne açan tiyatroların sezon oyunlarında başarılı buldukları sanatçıları, Halk Jürisi  (Seyirci)  olgusu ile değerlendirdikleri bir ödüllendirme sistemi.
Tiyatro Kültürünü ve Tutkusunun yaygın olduğu ülkelerde uygulanmakta olan  “Halk Jürisi” (Audience – Zuschauer) olgusu ile Türkiye’de ilk ve tek değerlendirme ve ödüllendirme sistemi, Direklerarası Seyircileri tarafından başlatılmış ve uygulanmaktadır
2012 -13 sezonun oyunlarını "Seçici Kurul Üyesi" olarak izleyen Seyirci Sayısı 124 kişidir.
Direklerarası Seyircileri Seçici Kurulu 2012-2013 sezonunda, Türkiye’de “Performans”  ve “Tasarım” kategorilerinde en başarılı bulduğu sanatçıları belirlemişlerdir.
Direklerarası Seyircileri Jüri Özel Ödülü Animasyon ve Obje Tiyatrolarının olanaklarından yararlanarak daha kaliteli hizmet anlayışını Misafirleri ve özellikle Çocuk Misafirlerine sunma çabası ile örnek olabilecek arayışlarını Profesyonel Tiyatro insanlarından destek alarak sürdüren Titanic Deluxe Belek Hotel'e verildi.
Direklerarası Seyircileri takdir ve teşekkürlerini Tiyatro Sanatını Misafirleri ile buluşturan Titanic Deluxe Belek Oteline Türkiye’de İlk Defa uygulanan bu Konsept ile En iyi Sanat Oteli ödülünü sunmuştur. İstanbul Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Sanat Merkezi ‘Müşfik Kenter’ Sahnesinde Ödülü Titanic Deluxe Belek Oteli Adına Otel Müdürü Tafil Gürbüzbildik ve MC Müdürü Onursal Kaynak aldı.

Sahnede ödülü teslim alan Tafil Gürbüzbildik Meslek Dalının hangi kademesinde yer alınırsa alınsın içinde illa biraz sanat barındırmak gerekliliğini iletti. Tiyatro ve Otelciliği bu bağlamda ilk kez bir araya getirdiklerini söyleyen Gürbüzbildikaldıkları ödülün Türkiye’de bir ilk olduğunu ve Her yıl artarak bu tarz yenilikleri uygulayacaklarını iletti.



 
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.