Titanic Deluxe Belek, gün sayıyor...

Titanic Deluxe Belek Hotel İşletme Müdürü Tafil Gürbüzbildik, yapımı devam eden 'Titanic Deluxe Belek' otelinin nisan ayında hizmete gireceğini söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Titanic Deluxe Belek, gün sayıyor...
HASAN ARSLAN / HALİL TUNCER

Titanic Deluxe Belek Otelin 3 tarafının orman ve golf sahası ile kaplı olduğunu, ön kısmında Beşgöz Nehri ve nehrin önünde ise, denizin yer aldığını söyleyen Gürbüzbildik, 'Otel öyle bir mimari ile yapıldı. Otelde çok sayıda villa ve suit oda yer alıyor. Titanic Deluxe Belek Hotel'de ağırlıklı olarak  Rusya, Avrupa ve iç pazar müşterisi olacak. Pazar satışlarımız ise devam ediyor' dedi. 


Titanic Hotels'in üst düzey yöneticileri toplu halde...

Titanic Deluxe Belek Hotel'in satışlarının çok iyi gittiğini belirten Tafil Gürbüzbildik, 'Şu ana kadar odalarımızın yüzde 40'a yakını satılmış durumda. Çok büyük bir taleple karşı karşıyayız. Turizm dünyası heyecan içinde otelimizin hizmete girmesini bekliyor. Titanic Deluxe Belek Hotel'in yeni sezon öncesine kadar tamamen dolacağına inanıyorum. Profesyonel bir ekip kurduk. Otelde bambaşka bir yiyecek içecek konsepti olacak. A La Carte Restaurant her otelde var ama bizdeki A La Carte Restaurant'ta, 40 gün dinlendirilmiş et bulunacak. Bizim için önemli olan kalite ve hizmettir.


İnşaatına geçen yıl başlanan otelin yapım sürecinde sona gelindiğini belirten Gürbüzbildik, otelin nisan ayında hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

Otelimizde moleküler mutfak hizmeti vereceğiz. Yiyecek içecekte en iyisini biz sunacağız. Türk turizminde olmayan yenilikleri getiriyoruz. Örneğin, misafire kahvesini tersten (ağzı aşağıda olan ve dökülmeyen fincanda) sunacağız. Bu sunumu, mart ayında Almanya Berlin'de düzenlenecek olan, ITB Berlin Turizm Fuarı'nda gerçekleştireceğiz. Çok iyi bir kadro oluşturduk. Hepsi çalışkan, konularında uzman profesyonellerden oluşan bir ekip kurduk. Ekibimle birlikte, otelin konsept çalışmaları için son 3 ayımızı Uzakdoğu'da geçirdik. Otelimizin sahil kısmındaki Pavilionlar, Cabana ağaçlarından olacak. Bu ağaçları Endonezya’dan getirtiyoruz. Ağaçların özelliği, tüm sahile hoş ve güzel bir koku yayıyor olması’ diye konuştu.


Titanic Deluxe Belek İşletme Müdürü Tafil Gürbüzbildik, Titanic Otelleri Genel Koordinatörü Gökhan Özbatır, Antalya Otelleri Satış Direktörü Erdinç İsbir ve  Titanic Otelleri Global Marketing Direktörü Mete Çakır.

Gürbüzbildik, 'Misafirlerimiz, Titanic Deluxe Hotel'in muhteşem doğa manzarasını, özenle konumlanmış 5 restaurant ve 14 barımızla, gastronomik lezzetler eşliğinde yaşayabilecekler. Misafirlerimizin tatillerini en iyi ve mutlu şekilde geçirmeleri için, alışılagelen tüm imkanların yanında, sağlıklı yaşam için tam donanımlı 13 bin metrekarelik bir Spa ve Fitness Merkezi ile iş toplantıları için hazırlanan 8 bin 500 metrekarelik toplantı ve kongre merkezi de bulunacak' dedi.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.