Titanic Business Bayrampaşa'ya 'Mükemmellik Sertifikası' ödülü

Dünya’nın en büyük seyahat sitesi Tripadvisor, bünyesindeki kayıtlı gezginlerin yaptığı oylamalar sonucu yüksek puan alan Titanic Business Bayrampaşa oldu...

31/12/2019 23:40
Titanic Business Bayrampaşa'ya 'Mükemmellik Sertifikası' ödülü

Dünya’nın en büyük seyahat sitesi Tripadvisor, bünyesindeki kayıtlı gezginlerin yaptığı oylamalar sonucu yüksek puan alan, Titanic Business Bayrampaşa 2014 Mükemmellik Sertifikası ile ödüllendirdi. Dünya’nın her yerinden yaşadıkları deneyimlere dayanarak oylama yapan Tripadvisor’ın üye gezginleri işletmelere puan vererek kalitelerini değerlendiriyor. 

Titanic Business Bayrampaşa Hotel Genel Müdürü Uğur Ofluoğlu yaptığı açıklamada, "dünyanın bağımsız online kullanıcı yorum sitesi olan TripAdvisor’dan otelimizin kazanmış olduğu 2014 Mükemmellik Sertifikası Ödülü'nü tüm turizm sektörüne ve misafirlerimize gururla sunuyoruz. Emeği geçen tüm personelimizi canı gönülden tebrik eder, başarılarımızın artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.

İstanbul Bayrampaşa'da hizmet veren Titanic Business Bayrampaşa Hotel, Trip Advisor’a kayıtlı olan işletmeler arasında en iyi performans gösteren yüzde 10’luk dilime yerleşerek bu prestijli ödüle layık görüldü. 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.