THY turizmcileri 'Gezi’ye çıkardı...

Gezi olaylarıyla kan kaybeden turizmi yeniden canlandırmak için Ortadoğu ve Kuzey Afrika seyahat acenteleri ile tur operatörleri, önceki gün The Marmara Oteli’nde ağırlandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY turizmcileri 'Gezi’ye çıkardı...

Gezi imajını silmek için yabancı turizmciler Taksim’de ağırlandı. Otelin Gezi manzaralı salonundaki misafirlere İstanbul ve Türkiye tanıtımı yapıldı. Gezi olaylarıyla kan kaybeden turizmi yeniden canlandırmak için Ortadoğu ve Kuzey Afrika seyahat acenteleri ile tur operatörleri, önceki gün The Marmara Oteli’nde ağırlandı.

Etkinliğin açılışında konuşan Mercan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cüneyt Mengü, “Mercan Turizm olarak son zamanlarda ülkemizde meydana gelen olumsuz olaylardan dolayı etkilenen turizm sektörümüzü canlandırmak ve mübarek ramazan ayında konuklarımızı İstanbul’da ağırlamak adına Kültür ve Turizm Bakanlığımız ve THY’nin desteği ile yaklaşık 100 Ortadoğu ve Kuzey Afrika seyahat acentesi, tur operatörü ve medya mensubunu İstanbul’a davet ettik” dedi.

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkan Yardımcısı Müberra Eresin de hazirana kadar her şeyin çok iyi gittiğini, Gezi olaylarından sonra biraz yavaşlama olduğunu söyledi. Misafirlerin Taksim’i bu kadar sakin beklemediklerini ifade eden Eresin, “Herkesin söylediği, ‘biz olayların devam ettiğini sanıyorduk, iyi ki gelmişiz’. Bu yaptığımız etkinliğin bize artı olarak döneceğinden eminiz” diye konuştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.