THY'nin yolcu sayısı yüzde 12 arttı...

Türk Hava Yolları (THY) Hollanda Müdürü Ahmet Şahin, Hollanda pazarındaki payı sürekli artan THY'nin bu ülkeden taşıdığı yolcu sayısında 2011'de yüzde 12'lik bir artış yaşandığını söyledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY'nin yolcu sayısı yüzde 12 arttı...
THY Hollanda Müdürlüğünün geleneksel iftar programı başkent Amsterdam'da yapıldı. Lahey Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşaviri Enis Tataroğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müşaviri Mehmet Sevim'in yanı sıra THY acentelerinin temsilcilerinin de katıldığı programda konuşan Şahin, THY'nin Türkiye'nin yıldızı parlayan şirketlerinden birisi olduğunu kaydetti.
 
Hollanda'da Türkiye'ye dönük pazarın yüzde 60'ına sahip olduklarına işaret eden Şahin, ''THY'nin Hollanda'da taşıdığı yolcu sayısı yüzde 12 arttı.Doluluk oranlarımız ise geçen seneye kıyasla yüzde 6 oranında arttı. 2010'a baktığımızda keyifli bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz. Bu rakamlar bizim açımızdan son derece sevindirici, hedefimiz bu artan grafiği devam ettirmek'' diye konuştu.
 
Yaklaşık 3 ay önce göreve geldiği Hollanda'da toplumu yeni yeni tanımaya başladığını anlatan Şahin, THY'nin buradaki Türklerle kader birliği yaptığını ifade etti.
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.