THY'den bir bomba transfer daha...

Tenisin bir numaralı ismi Caroline Wozniacki Türk Hava Yolları'nın (THY) Business Class yüzü seçildi. Wozniacki ağırlıklı olarak Avrupa'daki marka iletişiminde tenisseverler ile bir araya gelecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
THY'den bir bomba transfer daha...
Polonya asıllı Danimarkalı tenisçi, 3 yıl boyunca reklam filmlerinde ve halkla ilişkiler etkinliklerinde THY'yi temsil edecek. En çok gelecek vaat eden tenisçi olarak gösterilen 20 yaşındaki genç tenisçi 2010 yılını birinci olarak tamamladı. Dünya tenis sıralamasındaki en genç oyuncu unvanını da elinde bulunduran Wozniacki, Uluslararası Tenis Federasyonu tarafından dünya şampiyonu ödülüne layık görüldü.
2011'de grand slam ödülünü alması beklenen tenisçi şu ana kadar 12 tane turnuva şampiyonluğu elde etti. Caroline Wozniacki, 20 Aralık'ta reklam filmi çekimi için Türkiye'ye gelecek. Wozniacki'nin oynayacağı ve Türk Hava Yolları'nın yeni Business Class konseptinin tanıtılacağı reklam filmi Avrupa'daki tüm ülkelerde yayınlanacak. Reklam filmi aynı zamanda uluslararası haber ve spor kanallarında da izleyici ile buluşacak

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.