Thomas Cook'ta 'Michael Tenzer' depremi

Thomas Cook Almanya ve merkez Avrupa’dan sorumlu olan Michael Tenzer istifa etti. Yapılan resmi açıklamaya göre Michael Tenzer, Thomas Cook'tan kendi isteğiyle ayrıldı.

31/12/2019 23:40
Thomas Cook'ta 'Michael Tenzer' depremi

Thomas Cook Almanya ve merkez Avrupa’dan sorumlu olan Michael Tenzer, bugüne kafar Thomas Cook Group CEO’su Peter Frankhauser’in gözde yöneticisiydi. Her fırsatta ‘Tenzer’e sonuna kadar güvendiğini’ dile getiren Frankhauser’in bu tutumu, ‘Acaba bir dahaki grup CEO’su Tenzer mi olacak’ söylentilerine bile sebep olmuştu.

Yapılan resmi açıklamaya göre Michael Tenzer, Thomas Cook'tan kendi isteğiyle ayrıldı. Merkezden yapılan açıklamaya göre Frankhauser merkez ve doğu Avrupa işlerinde daha merkezi yönetmeye uygun bir hiyerarşi tablosu kurmaya çalışacak.

Yapılan açıklamada Tenzer’in yerini Stefani Berk’in alacağı belirtiliyor. Berk şu an halen Thomas Cook grubunun merkezi olan İngiltere’de grubun ‘ürün ve verimlilikten sorumlu müdürü’ olarak üst düzey yönetiminde bulunuyor.

Stefani Berk, grubun Almanya, merkez ve doğu Avrupa CEO’luk görevine Ağustos’ta başlayacak. O tarihe kadar bu görevi geçici ve müfettiş statüsünde Thomas Cook Yönetim Kurulu Üyesi Christoph Debus üstlenecek.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.