TheLifeCo Akra Antalya’dan iyi hissettiren “Biohacking” terapileri

TheLifeCo Akra Antalya sunduğu; “Kırmızı Işık Yatağı”, “Bio-Işık Terapisi”, “Flex-Bean” ve “Brain Tap” Biohacking iyileşme terapileri ile sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralıyor.  

20/03/2023 23:36
TheLifeCo Akra Antalya’dan iyi hissettiren “Biohacking” terapileri

Sunduğu hizmetler ile sağlıklı bir yaşama dikkat çeken TheLifeCo Akra Antalya, Biohacking iyileşme terapileri ile sağlık turizminde yepyeni bir akıma öncülük ediyor.

Detoks, sağlıklı beslenme, egzersiz, meditasyon gibi çok sayıda aktiviteye ilave olarak Biohacking iyileşme terapileri ile TheLifeCo Akra Antalya, bedenin bütünsel olarak iyileşmesini sağlıyor.

Uyku, stres, zihinsel odaklanma ve berraklık gibi sorunların da iyileşmesine katkı sağlayan terapileri ile TheLifeCo Akra Antalya, kaliteli bir uyku arayışında olanlar için Kırmızı Işık Yatağı, cilt güzelliğine ve gençliğe önem verenler için Bio-Işık Terapisi, hasar görmüş dokuları yoğun oksijen takviyesi ile yenileyen Flex-Bean, zihinsel berraklık ve odaklanma ile dinginleşme ihtiyacı arayanlara ise Brain Tap terapileri ile birbirinden farklı sağlık deneyimleri sunuyor.

TheLifeCo Akra Antalya’nın benzersiz atmosferinde, ruhsal ve bedensel performansı artırmaya yönelik bedenin bütünsel olarak iyileşmesini sağlayan Biohacking iyileşme terapileri ile kendinize ve sevdiklerinize daha iyi bir yaşamın kapılarını aralayabilirsiniz.

BIOHACKING İYİLEŞME TERAPİLERİ

Kırmızı Işık Yatağı: Kaliteli bir uyku arayışında olanlar için, “Kırmızı Işık Yatağı” güneş ışığı dalgasıyla eklem ve kas ağrılarını ve stres seviyesini en aza indirerek daha kaliteli bir uykuya yardımcı oluyor.

Bio-Işık Terapisi: Cilt güzelliğine ve gençliğine önem verenler için, Bio-Işık terapisi kan dolaşımını düzenleyerek kolajen ve elastin üretimini artırıyor.

Flex-Beam: Hasar görmüş alanda iyileşme ve yenilenme sürecini, dokuları yoğun oksijen takviyesi ile besleyerek hızlandırır. Flex-Beam terapisi, ihtiyaca göre bölgesel (cilt, kas veya eklem sorunları) uygulanabilen ilk giyilebilir cihaz terapisidir.

Brain Tap: Zihinsel berraklık, odaklanma ve dinginleşme ihtiyacı olan kişiler için Brain Tap terapisi ışık ve ses frekanslarını kullanarak, beynin potansiyel verimliliğe ulaşmasına yardımcı oluyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.