The Ritz-Carlton'un yeni Genel Müdürü Martin Kleinmann...

İstanbul’un tarihi yapısı ve zengin kültürel dokusunun tam merkezinde bulunan The Ritz-Carlton, İstanbul’un yeni Genel Müdürü Martin Kleinmann. Alman vatandaşı Kleinmann’ın dünyanın en seçkin otellerinde 14 yıllık deneyimi bulunuyor. Mısır, Almanya ve ABD’deki birçok otelde üst düzey görevler almış olan Kleinmann, The Ritz-Carlton, İstanbul’un Genel Müdürü olarak başarılı kariyerini Türkiye’ye taşıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Ritz-Carlton'un  yeni Genel Müdürü Martin Kleinmann...

Açıldığı 2001 yılından bu yana misafirlerine ayrıcalıklı bir hizmet sunan The Ritz-Carlton, İstanbul’un yeni Genel Müdürü Martin Kleinmann oldu. Dünyanın birçok ülkesindeki seçkin otellerde 14 yıllık deneyimi bulunan Kleinmann tüm tecrübelerini The Ritz-Carlton, İstanbul’a taşıyor.

 
Martin Kleinmann The Ritz-Carlton, İstanbul’daki görevinden önce Kahire’deki 369 odalı otel The Nile Ritz-Carlton’da Genel Müdür olarak görev yaptı. Pek çok seçkin otelde deneyimleri bulunan Kleinmann, Bahreyn’deki The Ritz-Carlton, Bahrain Hotel & Spa’da da Genel Müdür olarak çalıştı.
 
Martin Kleinmann, The Ritz-Carlton’daki görevlerinden önce de birçok otelde üst düzey görevler üstlendi. Hindistan’daki The Imperial in New Delhi, Almanya’daki Raffles Hotel Vier Jahrezeiten Hamburg ve New York’un seçkin oteli InterContinental The Barclay, Martin Kleinmann’ın çalıştığı oteller arasında.

Hotel Business School Bad Ueberkingen’in Otel Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Martin Kleinmann evli ve iki erkek çocuk sahibi. Kleinmann, The Ritz-Carlton, İstanbul’un Genel Müdürü olarak deneyimlerini İstanbul’a taşıyor ve başarılı kariyerini Türkiye’de sürdürüyor.

 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.