The Ritz-Carlton İstanbul 20'nci yılını kutluyor

The Ritz-Carlton, İstanbul, ekim ayında kentteki 20'nci yılını kutlamaya hazırlanıyor.

13/09/2021 21:17
The Ritz-Carlton İstanbul 20'nci yılını kutluyor

Etkileyici bir lokasyon, ev ortamında konfor sunan hizmet anlayışı ve samimi misafirperverliğiyle misafirlerini ağırlayan The Ritz-Carlton, İstanbul 20. yılını kutluyor. ‘Şehrin içinde misafir olmak’ kavramını konuklarıyla paylaşan otel 20. yılına özel yeniliklerini misafirleriyle paylaşıyor.

2019 yılında tüm odaları yenilenen The Ritz-Carlton içerisinde hizmet vermeye başlayan Vakko Boutique, Vakko Patisserie, Nobu, Sponza ve The Roof misafirlere eşsiz bir dünyanın kapılarını aralıyor. New York’tan dünyaya yayılan efsanevi Nobu Restaurant, temmuz ayından itibaren iki ayrı katta, 80 kişilik terası ve toplam 200 kişilik kapasitesiyle, The Ritz-Carlton, Istanbul içerisinde misafirlerini ağırlıyor.

The Ritz Carlton, Istanbul içerisindeki Vakko Boutique ve Vakko Bistrot, markanın ayrıcalıklı dünyasını ve lezzetlerini otel misafirleriyle paylaşıyor. Sponza, her biri eşi olmayacak şekilde üretilen mücevherlerini, değerli taşlarla olan asırlık deneyim ve titiz çalışmalarını butik mağazasında yansıtıyor.

The Roof, The Ritz-Carlton, Istanbul’un terasında, şehrin tam kalbinde konumlanıyor. Otelden ayrı da bir girişe de sahip olan The Roof’ta, sakin dinlenme alanları, havuz keyfi ve açık havada tüm gün süren yemek deneyimi; geceleri seçkin ve modern bir restoran & bar konseptiyle aynı çatı altında sunuluyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.