The Public Hotel hizmete girdi

The Public Hotel, İstanbul’un iş ve eğlence yaşamının merkezi olan Beyoğlu’nda hizmete açıldı.

31/12/2019 23:40
The Public Hotel hizmete girdi

Şehrin tarihi ve kültürel birçok mekanına yakın bir konumda bulunan The Public Hotel, birbirinden konforlu oda seçenekleri ile misafirlerini bekliyor. İstanbul’un, temposu hiç yavaşlamayan en dinamik semti Beyoğlu, yepyeni bir otele ev sahipliği yapıyor. The Public Hotel, İstiklal Caddesi’nde merkezi konumu ile iş, sanat, spor ve siyaset dünyasından misafirlerini ağırlamak üzere kapılarını açtı. 19’uncu yüzyıl sonu İtalyan mimarisinin en güzel örneklerinden biri olarak anılan binada yer alan The Public Hotel’in restorasyon çalışmalarında, binanın orijinaline ve tarihi dokusuna hiçbir ekleme yapılmadı.

Ateş tuğlalı duvarları ile otantik bir atmosfer yaşatan The Public Hotel’in odalarında yer alan modern ve konsept mobilyalar da misafirlerine her türlü konfor ve lüksü beraberinde yaşatıyor. The Public Hotel’de 21’i suit olmak üzere 52 yüksek tavanlı oda yer alıyor. The Public Hotel’in ayrıca misafirlerine hizmet veren geniş bir avlusu (iç bahçesi) bulunuyor.

İstanbul’un en işlek noktasında hizmet veren The Public Hotel, deniz manzarası ve şehir manzarası tercih eden misafirlerinin yanı sıra sessizlik isteyenleri de memnun edecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.