The Ness Otel icradan satıldı... İsmi de değişti

Kocaeli’nin ilk termal oteli olan Başiskele’deki The Ness Otel icradan satıldı. Otelin ismi de değiştirildi.

12/02/2023 23:20
The Ness Otel icradan satıldı... İsmi de değişti

Kocaeli’nin ilk termal oteli The Ness Otel, 2013 yılında hizmete girmişti. İzmit’in ilk 5 yıldızlı oteli Grand Yükseliş Oteli yapan iş adamı yüksel Öztürk tarafından işletilen otel daha sonra el değiştirmişti. Elko Makine Elektrik Pano İmalat Sanayi A.Ş. yönetim kurulu başkanı Talat Köse, oteli Yüksel Öztürk’ten satın almıştı.

İCRADAN SATIŞA ÇIKMIŞTI

The Ness Otel’le ilgili 2022 yılında flaş bir gelişme daha yaşanmıştı. Beş yıldızlı, 169 yatak kapasitesi olan 9 katlı The Ness Termal Otel, 69 Milyon 300 bin liraya icradan satışa çıkarılmıştı. Ancak 2022 yılının başında bu satış gerçekleşmedi. Otel için talipli çıkmadı.

İKİ ORTAK

Ve The Ness Otel, geçtiğimiz günlerde satıldı. Seskocaeli'de yer alan habere göre, Vanlı ve Aydınlı iki ortak tarafından işletilen The Sign Otelleri, The Ness Otel’i satın aldı. Satış işlemi gerçekleştirildikten sonra The Ness Otel’in ismi The Sign Termal Otel olarak değiştirildi. Satışın kaç milyon liraya yapıldığı ise bilinmiyor.

DÖRDÜNCÜ OTELLERİ

The Sign grubunun Bolu’da The Sign Esentepe, İstanbul Şile’de The Sign Değirmen Otel ve yine Şile’de The Sign Şile Otel isminde toplam 3 adet ayrı oteli bulunuyor. Grubun en büyük dördüncü ve en büyük oteli ise The Sign Kocaeli Termal Otel oldu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.