The Marmara'dan Boyacı Sandığı Tasarım Ödülleri...

The Marmara Taksim’de kullanılan meşhur Boyacı Sandığı’nın yeniden tasarlandığı Üniversitelerin Endüstriyel Tasarım, Mimarlık ve Güzel Sanatlar lisans ve yüksek lisans öğrencilerinin katıldığı yarışmada ödüller sahiplerini buldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
The Marmara'dan Boyacı Sandığı Tasarım Ödülleri...
The Marmara Taksim, dünyaca ünlü tasarımcı ve iç mimar Dan Kwan imzasını taşıyan, Türk sanatı ve kültürünün “modern” ile harmanlanmasından oluşan yeni yüzüyle ziyaretçilerine hizmet veriyor. Restoranlarından lobisine, resepsiyonundan toplantı odalarına uzanan yelpazede birçok noktası farklı dokunuş ile yenilenen The Marmara Taksim’in simge haline gelen boyacı sandığının da otantik tasarımına sadık kalınarak yeniden yorumlanmasının amaçlandığı ‘Boyacı Sandığı Tasarım Yarışması’ sonuçlandı.


Boyacı Sandığı Tasarım Yarışması Ödül Töreni
The Marmara Collection’ın düzenlediği The Marmara Taksim’in girişinde bulunan ayakkabı boyacı sandığının, otantik boyacı sandığı tasarımına sadık kalınarak misafir sandalyesi ile beraber yeniden tasarlandığı tasarım yarışması sonuçlanarak ödüller sahiplerini buldu.

Üniversitelerin lisans ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmanın ödül töreni 20 Aralık 2011 gecesi The Marmara Taksim’de gerçekleşti.

Ödül gecesinde konuşma yapan The Marmara Taksim Genel Müdürü Ata Eremsoy ‘Öğrencilerinizin okul sonrası yaşamları için ciddi bir tecrübe ve önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu düşündüğümüz bu yarışmada profesyonel yaşama atılmaya hazırlanan öğrencilerimize destek olmak en büyük amacımızdı.  Birinci olan yarışmacımıza en büyük ödül, tasarladığı boyacı sandığının kentin simgesi haline gelen The Marmara Taksim’de kullanılarak İstanbul’a miras kalacak olmasıdır’ dedi.

Genç tasarımcıları teşvik etmek için düzenlenen yarışmada birinci olan Muhammed Emre Kılıç The Marmara Manhattan dâhil olmak üzere, kendi seçeceği bir The Marmara Collection otelinde 1 hafta çift kişilik konaklama ve uçak bileti kazandı. İkinci olan Halil Taha Kılıç The Marmara Taksim’de 1 gece çift kişilik konaklama, üçüncülük ödülünü kazanan Burak Koçak ise The Marmara Taksim Tuti Restaurant’ta çift kişilik 1 akşam yemeği kazandı.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.