Tez Tour, 15'inci Yılını Mısır'da törenlerle kutladı...

Tez Tour`un 15’inci yil kutlamaları 6-8 Aralık tarihleri arasında Mısır’ın gözde turizm merkezi olan Sharm El Sheikh’te devam etti. Antalya’da buluşan otelcileri ve üst düzey yöneticileri kusursuz bir organizasyonla Sky Airlines’a ait iki uçakla Mısır’ın Sharm El Sheikh turizm beldesine götürüldü. Organizasyona Türkiye ve Rusya turizm camiasından birçok tanınmış isimler katildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Tez Tour, 15'inci Yılını Mısır'da törenlerle kutladı...

Bülent Çangır

Mısır'ın Sharm El Sheikh şehrinde ilk gece yapılan galaya yerli ve yapancı konuklar için yapılan gala yemeğini, Brezilya’dan gelen sambacıların showu ve konser takip etti. İkinci gün ise misafirler için şehir turu, plaj partisi ve yat turu düzenlendi.

Tez Tour yöneticileri Tez Tour`un alınan önlemlerle başarıya ulaştığını belirterek, Türkiye piyasasında hiç para kaybı yaşanmadığına vurgu yaptılar. Burada en önemli faktörün ise az risk alarak sonuca yönelik çalışma olduğunu belirttiler. 2010 yılı hedefi olarak 2008`deki 1 milyon kişiye ulaşmak olduğu belirtildi. Tez Tour`un önümüzdeki 5 yıl için Türkiye`de herhangi bir otel yatırım düşünmediğini, daha çok Mısır ve Beyaz Rusya`ya yönelik hedeflerinin olduğu belirtildi. Türkiye`deki değişik guruplarla görüşmelerini sürdüklerini, buradaki işletmelerle ortak çalışmayı düşündüklerini söyleyen deneyimli Tez Tour yöneticileri, 15 yıl önce bu noktalara gelebileceğinizi düşünüyor muydunuz sorusuna ise üç kişi bu işe atıldığımızda bir ev bir arabaya razıydık ama su anda arkamızdaki güç ve destekle yüzlerce kişiye sağladığımız istihdam ile ne kadar büyük bir sorumluluğu üstlendiğimizin farkındayız, yanıtı verildi.

Türkiye`den gelen misafirler için yapılan gala yemeğinde çok özel konuşmalar yapıldı.

Levent Aydın,  insan işi severek yaparsa hayat bayramdır, fakat görev olarak yaparsa köle olur sözleriyle başlayarak, Tez Tour`un işlerini severek yapmaları sonucunda bu günlere geldiklerini belirterek kuruluşlarından bu güne Tez Tour ile çalışanlarına teşekkür etti.  

 AKP Milletvekili Ramazan Başak yaptığı konuşmada Tez Tour`un hızına yetişmek için iki gündür yorulduklarını ancak Turkiye’ deki bu değerli hazineyi (turizm) işleyen Tez Tour`a Turizm Bakanlığı ve kendi adına teşekkür etti.

 Antalya Valisi Alattin Yüksel ise turizmin bir sektör olarak değil değişen dünyada bir endüstri olarak görülmesi gerektiğini belirtti. Markalaşmanın önemini belirten Vali Alattin Yüksel gecen 15 yıl sonunda Tez Tour’un çok iyi bir marka olarak ön plana çıktığını belirtti. Konuşmasının sonunda kahramanlar olarak bahsettiği Tez Tour  yöneticilerine hediyelerini verirken alınlarından öptü.  Galanın ardından herkes şehrin meydanı sayılabilecek Naama Bay caddesinde bir yürüyüş yapıp, şehrin en büyük gece kulübünü ziyaret ettiler.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.