Terminal filmi İstanbul'da gerçek oldu

Bir dönem büyük ses getiren Tom Hanks'in başrolünü oynadığı ve havalimanında yaşamak zorunda kalan birini anlatan Terminal filmi İstanbul Havalimanı'nda gerçek oldu.

13/08/2019 20:47
Terminal filmi İstanbul'da gerçek oldu

İstanbul'a gelerek havalimanında yaşamaya başlayan bir adam, filmdeki gibi tüm zamanını terminalde geçiriyor. Airport'ta yer alan habere göre, filmden etkilendiği ve bu yüzden böyle bir yola başvurduğu öğrenilen adam, tüm ihtiyaçlarını havalimanında karşılıyor.

Kişisel eşyalarının bulunduğu bir valizi olan bu şekilde hayatını devam ettiren genç adam, havalimanı personelleri tarafından da benimsenmeye başladı.

Yolculardan para topluyor 

Ukrayna vatandaşı olduğu öğrenilen Yaroslav Andrushchenko adındaki adamın yolculardan günlük 6-7 bin lirayı bulan tutarlarda para topladığı ve polis tarafından bir kaç kez alınmasına rağmen daha sonra yasal boşluk nedeniyle bırakıldığı öğrenildi.

Öte yandan Ukraynalı adamın havalimanına giriş çıkış yapmasında herhangi bir sorun olmaması ve boarding salonlarına girebilmek için sürekli bilet aldığı ancak uçmadığı belirtildi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.