TAV Passport, herkesi TAV'layacak...

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen havalimanlarından yapılacak seyahatlerde hız, konfor ve ayrıcalık sağlayan özel bir üyelik programı olan TAV Passport, hayata geçti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
TAV Passport, herkesi TAV'layacak...

Neden TAV Passport?

TAV Passport ile;

* Zaman kazanmanın keyfini doyasıya yaşayacaksınız.

* Sunulan konforla uçuş stresinden uzaklaşacaksınız.

* İndirimli veya ücretsiz hizmetlerden yararlanırken kendinizi ayrıcalıklı hissedeceksiniz.

TAV Passport'un sağladığı avantajlardan yararlanabilmeniz için size özel bir kart verilecektir. Tüm yapmanız gereken, kartınızı hizmet noktalarında hizmet almadan önce 'contactless/temassız' teknoloji ile çalışan okuyucularda okutmak.

Ücretsiz Otopark ve Vale...

Aracınızı ister valeye teslim edin, isterseniz otoparka kendiniz parkedin. Atatürk Havalimanı Katlı Otoparkı'ndan 30 gün boyunca hiçbir ücret ödemeden faydalanabilirsiniz.

* 30 günlük ücretsiz otopark hizmeti kullanım hakkı; sadece kart sahibi tarafından sözleşme süresi boyunca kullanılabilecektir.

* 30 günlük ücretsiz otopark hizmeti kullanım hakkı; kart sahibinin isteğine bağlı olarak TAV tarafından işletilen Port Vale ve Prime Vale'de de kullanılabilecektir.

* TAV Passport üyeleri, ödeme noktalarında Tav Passport Kart'ı ibraz etmek kaydıyla hizmetten faydalanabilirler.

* Kart tarafından sağlanan haklar, gerek TAV'ın gerekse diğer kurum ve kuruluşların sağladığı haklar ile birleştirilemez ve kullanılamaz.

* Kullanım hakkının tüketilmesi; gün bazlı 24 saat esasına dayalı olup, artık saatler bu prensipte 24 saat'e yuvarlanarak hesap edilecektir.

* Kullanım hakkının yetersiz olması durumunda; otopark ücretinden kalan kullanım hakkı düşülerek, bakiye üyeden tahsil edilecektir.

* 30 günlük ücretsiz otopark kullanım hakkı bitene kadar; vale'yi kullanan üyelerden, vale hizmet bedeli alınmayacaktır.

* Ücretsiz otopark ve vale hizmeti,İstanbul Atatürk Havalimanı Dış ve İç Hatlar Katlı Otoparkı ile Ankara Esenboğa Dış ve İç Hatlar Otopark'ında geçerlidir.İzmir Adnan Menderes Dış Hatlar Otopark'ında ise sadece ücretsiz otopark Hizmeti sunulmaktadır.

İndirimli Transfer...

Seyehatlerinizde, konforu ilk adımdan itibaren yaşamak istiyorsanız, "Size Özel" indirimlerle, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda özel şoförlü transfer hizmetinden faydalanabilirsiniz.

* İndirimli havalimanı transfer hizmeti için, TAV Passport üyesi, transfer talep edilen saatten en geç 24 saat önce 444 25 75 numaralı Çağrı Merkezinden rezervasyon yapmak kaydıyla hizmetten faydalanabilir.

* Alınan hizmetin bedeli TAV Passport üyesi tarafından hizmet esnasında ödenir. Kredi kartı kabul edilmektedir.

* Transfer bedeli, km. başına KDV dahil 1,3 TL dir.

* Transferler orta segment ve model yılı yeni araçlarla gerçekleştirilir.

* Otoban ve köprü geçiş ücretleri TAV Passport üyesinden talep edilmemektedir.

* Transfer iptal taleplerinizi hizmetten en geç 12 saat öncesinde Çağrı Merkezine bildiriniz . Transfer teyit edildiği ve araç yola çıktığı halde transfer hizmetinden vazgeçilmesi durumunda, TAV Passport üyesinden 10 km + KDV bedeli tahsil edilecektir.

* Transfer araçlarının yolcu taşıma kapasitesi şoför hariç 3 kişi olup, TAV Passport üyeleri aynı anda en fazla 2 araç rezervasyonu yaptırabilir.

* Transfer hizmeti İstanbul il sınırları içinde verilir.

Özel X-Ray...

Size özel x-ray güvenliğinden geçerken zaman kazanmanın keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

* Bu hizmet Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminalleri'nde verilmektedir.

* TAV Passport sahiplerine özel X-ray Dış Hatlar Terminali'nde D Girişinde, İç Hatlar Terminali'nde ise Ana Giriş Kapısında bulunmaktadır.

* Hizmetten yararlanmak için geçiş noktasında TAV Passport kart veya etiket hizmet öncesinde ibraz edilmelidir.

Business Check-in...

Uçuşlarda sınıf gözetmeksizin, anlaşmalı havayolları business check-in kontuarlarından işlem yaparak uzun kuyruklardan kurtulabilirsiniz.

Dış Hat uçuşları için anlaşmalı havayolları...

* Türk Hava Yolları

* Aeroflot

* Qatar Airways

* KLM

* Air France

* Iberia

* Hizmetten yararlanmak için ilgili havayolu işletmesinin business check-in kontuarında TAV Passport kart veya etiket hizmet öncesinde ibraz edilmelidir.

* Bu hizmet İstanbul Atatürk Havalimanı'nda verilmektedir.

Özel Pasaport Kontrolü...

Dış hat uçuşlarınızda size özel pasaport bankolarından, iç hat uçuşlarınızda da size özel güvenlik kontrolünden hızlıca geçerek kendinize çok daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

* TAV Passport üyelerine özel pasaport bankoları TAV Passport logosunun bulunduğu noktalardadır.

* TAV Passport üyelerine özel güvenlik kontrolü İç Hatlar Terminali'nde arınmış alana geçişte TAV Passport logosunun bulunduğu noktalardadır.

* Hizmetten yararlanmak için geçiş noktasında TAV Passport kart veya etiket hizmet öncesinde ibraz edilmelidir.

* Bu hizmet Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde Gidiş ve Geliş Katında verilmektedir.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.